αδεια για υποβρύχιο κυνήγι
Re: αδεια για υποβρύχιο κυνήγι
Καλησπερα, μπορουμε να ανανεωσουμε την αδεια μας online? Αν ναι ποιο ειναι το site? Ξερει καποιος να μου απαντησει αποψε?
-
ευχαριστω φιλε, να σε καλα!
Στην προσπαθεια μου να ανανεωσω την αδεια για ψαροτουφεκκο απο το ιντερνετ ολα εδειχναν οκ , την επομενη πηρα τηλ να σιγουρευτω και μου ειπαν υπαρχει προβλημα και δεν εγεινε η ανανεωση . ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΑΝΑΤΣΙΑΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ .
έβγαλα και εγώ την άδεια του σκάφους μέσο internet και έχω απόδειξη ότι πήραν τα χρήματα τώρα αν δέν την έβγαλαν δικό τους το φταίξιμο
τελικα μηλισα με καποιον που μου ειπε οτι ειναι οκ ειμαι καλυμενος , το δικο τους συστημα κατι εχει και αργει να τα περασει .
αδεια για υποβρύχιο κυνήγι
τζαι γω ακριβως το ιδιο!admin wrote:έβγαλα και εγώ την άδεια του σκάφους μέσο internet και έχω απόδειξη ότι πήραν τα χρήματα τώρα αν δέν την έβγαλαν δικό τους το φταίξιμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλα με τους αεριδες που φυσουν και που δειχνει οτι θα συνεχισουν ηντα ξερω
-
JCC SMART.COM KAI 2 LEPTA TELIONIS
μα αν εκαταλαυα καλα θελει αδεια το ψαροτουφεκκον;
34 ευρο για ποσο τζερο παει;
34 ευρο για ποσο τζερο παει;
Ναι πρεπει να εχεις αδεια. Παει για καθε χρονο, απο την 1η του Γενναρη μεχρι την 31 του Δεκεμβρη.
Για αυτο βγαλουμε τον Γενναρη τις αδειες μας. Αν την βγαλεις τωρα δεν θα παει ως τον Αυγουστο του 14, αλλα ως τον Δεκεμβρη παλε..ετσι σαν να χανεις μισο χρονο.
Το προστιμο νομιζω εν 250 ευρω.
Για αυτο βγαλουμε τον Γενναρη τις αδειες μας. Αν την βγαλεις τωρα δεν θα παει ως τον Αυγουστο του 14, αλλα ως τον Δεκεμβρη παλε..ετσι σαν να χανεις μισο χρονο.
Το προστιμο νομιζω εν 250 ευρω.
εφχαριστω φιλε. να φκαλω αδεια για 5 μηνες εν θα φκαλω. το γεναρην βλεπουμεν
τούτο το πράμα εν σκέττη μαλακία-ηλιθιότητα (εννοώ να μεν ισχύει η άδεια 1 χρόνο από την Ημερομηνία έκδοσης.)
είτα μηχανογραφικά-αυτόματα να γίνεται από το σύστημα είτε στο χέρι, τότε είναι το πιο απλό πράμα που μπορεί να αλλαχθεί....
το γιατί δεν το αλλάζουν να ισχύει 1 χρόνο από την Ημερομηνία έκδοσης , δεν το καταλάβω......
εκτός και αν υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω τζαι πρέπει να φκαίνει έτσι η άδεια....
κανένας να μας διαφωτίσει ??? ή να πει καμιά κουβέντα για να αλλάξει η περίοδος ισχύος ?????
είτα μηχανογραφικά-αυτόματα να γίνεται από το σύστημα είτε στο χέρι, τότε είναι το πιο απλό πράμα που μπορεί να αλλαχθεί....
το γιατί δεν το αλλάζουν να ισχύει 1 χρόνο από την Ημερομηνία έκδοσης , δεν το καταλάβω......
εκτός και αν υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω τζαι πρέπει να φκαίνει έτσι η άδεια....
κανένας να μας διαφωτίσει ??? ή να πει καμιά κουβέντα για να αλλάξει η περίοδος ισχύος ?????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....