Σελίδα 1 από 1

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 22, 2014 8:16 am
από spais
Ψαροκαταστάσεις Κύπρου Σωματείο
Το σωματείο μας με περηφάνια ανακοινώνει
Για πρώτη φορά στην Κύπρο σεμινάρια για αγώνες αλιείας από την ακτή (Shore angling) Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε τι είναι η αθλητική αλιεία από ακτή ,πως γίνονται οι αγώνες (διότι άλλο ψάρεμα άλλο αγώνες ) όπως επίσης τι καλάμια και τι αρματωσιές χρησιμοποιούμε αναλόγως των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουμε σε κάθε αγώνα.
Τα σεμινάρια θα παρουσίαση ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές στους εν λόγω αγώνες , υπεύθυνος στον τομέα casting της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α., Ο Ευθύμιος Σωφρονιάδης.
Την Παρασκευή στις 5.00 η ώρα στα καταστήματα K.N.Fishing στην Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο.
Το Σάββατο η ώρα 10.00 στα καταστήματα Ειδη Ψαρέματος Ιάκωβος στην Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μας σεμινάριο.
Το Σάββατο η ώρα 5.00 στα καταστήματα Christakis Hunting&Fishing στην Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μας σεμινάριο.
Θα γίνει θεωρητική παρουσίαση του θέματος , θα παρουσιαστούν έξυπνες αρματωσιές ειδικές για αγώνες όπως επίσης και τι καλάμια θα χρησιμοποιούμε αναλόγως συνθηκών,
Την Παρασκευή το βράδυ μετά το σεμινάριο, ψάρεμα σε παραλία στην Λάρνακα.και το Σάββατο βράδυ μετά το σεμινάριο ,ψάρεμα σε παραλία της Λεμεσού, όπου θα γίνει και επί τόπου πρακτική εξάσκηση των όσων θα δούμε στα σεμινάρια.
Το αντίτιμο για την συμμετοχή είναι 10 ευρώ , ενώ για τα μέλη του σωματείου 8 ευρώ. Στα σεμινάρια θα προσφερθούν καφέδες POKKA καθώς και αλμυρά..


1nEEE.jpg
1nEEE.jpg (118.8 KiB) 1152 προβολές