andrea5 έγραψε:εν ενομιζα να υπαρχαν σαλπες πολλα πιο μεγαλες που ετσι μεγεθοςτελοσπαντων εννεν με αλαζονικη προθεση που το ειπα αν με επαρεξιγισες φιλε psixa
Greg έγραψε:μαη ξανα θαλασσα εγω..
gostas έγραψε:Η κορδελλα για πια ψαρια κανει? Την ψαρευετε με surfcasting?
plenom'metatopsarem? έγραψε:gostas έγραψε:Η κορδελλα για πια ψαρια κανει? Την ψαρευετε με surfcasting?
Φίλε, δοκίμασα με αντένα λίγες φορές. Έπιανα περίεργα!!!!! Ό,τι παλαβό περνούσε από κοντά, ετσιμπούσε!!!! Έπιασα κάτι μεγάλους κάβουρους που θυμάμαι χαρακτηριστικά! Ψάρια, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!!!Εσύ κατάφερες τίποτε με κορδέλα?! Α! με casting εψάρεψα!
γιατί υπάρχει στην αγορά κορδέλα έτσι καιρό?ήμουν με την εντύπωση ότι είναι καλοκαιρινό δόλωμα marios έγραψε:plenom'metatopsarem? έγραψε:gostas έγραψε:Η κορδελλα για πια ψαρια κανει? Την ψαρευετε με surfcasting?
Φίλε, δοκίμασα με αντένα λίγες φορές. Έπιανα περίεργα!!!!! Ό,τι παλαβό περνούσε από κοντά, ετσιμπούσε!!!! Έπιασα κάτι μεγάλους κάβουρους που θυμάμαι χαρακτηριστικά! Ψάρια, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια!!!Εσύ κατάφερες τίποτε με κορδέλα?! Α! με casting εψάρεψα!
γιατί υπάρχει στην αγορά κορδέλα έτσι καιρό?ήμουν με την εντύπωση ότι είναι καλοκαιρινό δόλωμα
mariosko έγραψε:ειπα τζιαι εγν να επιαννες καουρους με την αντενα...
plenom'metatopsarem? έγραψε:marios έγραψε:γιατί υπάρχει στην αγορά κορδέλα έτσι καιρό?ήμουν με την εντύπωση ότι είναι καλοκαιρινό δόλωμα
Δεν είδα κορδέλα να πουλούν τελευταία πάντως!
marios έγραψε:plenom'metatopsarem? έγραψε:marios έγραψε:γιατί υπάρχει στην αγορά κορδέλα έτσι καιρό?ήμουν με την εντύπωση ότι είναι καλοκαιρινό δόλωμα
Δεν είδα κορδέλα να πουλούν τελευταία πάντως!
είναι καλοκαιρινό δόλωμα !
(CyBasser) έγραψε:Ρε κοπέλλια, επήε κανένας τες τελευταίες λίγες μέρες ψάρεμα μες στον κόλπο της Λάρνακας? Αν ναι, έγινεν τίποτε?
plenom'metatopsarem? έγραψε:(CyBasser) έγραψε:Ρε κοπέλλια, επήε κανένας τες τελευταίες λίγες μέρες ψάρεμα μες στον κόλπο της Λάρνακας? Αν ναι, έγινεν τίποτε?
Από την ακτή? Εν επήα αλλά άκουσα πως εμφανιστήκαν μερικοί μούρμουροι. Λίγοι και μικροί δυστυχώς! Μόλις πάω θα ειδοποιήσω τι παίχτηκε!
Επιστροφή στην Ψάρεμα από ακτή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης