Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Το τελευταιο ψαρι που επεριμενα να πιαω εψες ( απομονομενη παραλια της Λαρνακας )
φαίνεται άγρια τσιπούρα!
Επια το με ακροβάτη παντός με καλάμι surfcasting
Έτσι εποχές κάνουν τις εμφανίσεις τους σε διάφορες παραλίες άγριες τσιπούρες , και για αυτό κανονικά τα δίκτυα έπρεπε να μένουν πιο βαθιά ολόχρονα γιατί συνήθως τις μαζεύουν. Ξαναδοκίμασε εκεί πάντως δεν νομίζω να είναι μόνη της.
ρε παιθκια εν παραξενον που θωρβω π τα τωρα σουπιες ;; ιδα σημερα στον πρωταραν η ωρα 7.00. 4 σουπιες. που ερεσσαν σιουρα το μισον κιλον
τζιε ηταν σχεδον στην επιφανεια
τζιε ηταν σχεδον στην επιφανεια
ξειαστε το εγιναν 12 οι σουπιες ηδα. εναν σηκιον τζι 4 λουτσους η ωρα 7-9
Εν τσιμππούν οι σουπιές σε καλαμαριέρες?
Ο Συκιός και οι λούτσοι ήταν για φαεί που ήρθαν μάλλον
βασικα οι λουτσοι ηταν διπλασιοι που τις σουπιες εν ησιεν περιπτωσην να τες φασιν πρεπει να ηρταν για τις. αθερινες,κεφαλους. και κατι αλλο αν ξερει κανενας ποιον εν το καλυτερο δωλομα για σουπιαν σε καυτερον
οι σουπιές τσιμπούν σε καλαμαριέρες αλλά να είναι πατωμένες, η τεχνική eging είναι αρκετά αποδοτική αλλά και σε ψαροδόλια
υπαρχει καποιο συγκεκριμενον δωλομαν π να το προτιμουν; τζινες π ιδα ηταν λιον πιο πανω π τα μεσονερα. δλδ πρεπει να πατωτον; εν να παω αλοπως τουντιν φτομαν τζιε εν να παρω σαρδελλαν για μπασμον αλλα πιον ψαριν προτιμουν οι σουπιες;
αυτό είναι ένα ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο για το ψάρεμ της Σουπιάς
http://www.cyprusfishingmagazine.com/it ... itemID=494
http://www.cyprusfishingmagazine.com/it ... itemID=494
τουτα εξεραμεντα που την αρκην αλλα εγω εν για καυτερον που μιλω διοτι εν μπορω να σπιναρω λογω αντενας. ξερω οτι οι σουπιες εν πατον αλλα εγω τζιαμε θορω τες στα μεσονερα
fishkiler wrote:τουτα εξεραμεντα που την αρκην αλλα εγω εν για καυτερον που μιλω διοτι εν μπορω να σπιναρω λογω αντενας. ξερω οτι οι σουπιες εν πατον αλλα εγω τζιαμε θορω τες στα μεσονερα
καυτερον??? Με το ;egigng μπορεις να ψαρέψεις μπροστά σου χωρίς να κάνεις βολές δεξιά και αριστερά . 'οταν σηκώνεις πάνω την καλαμαριέρα σου θα πηγαίνει και μεσόνερα!!