Εν μαζι που εννα το φαμε ρε φιλε οποτε να το ζυγισουμε να μας φυει η αποριαcaveman wrote:ρε μα τωρά που το ξανα θορώ φατσάρι μου για δυομισάρι+!!!COTSIOS80 wrote:Νυκτερινο πριν λιγες μερες.![]()
Μπράβο ρε φίλε![]()

Εν μαζι που εννα το φαμε ρε φιλε οποτε να το ζυγισουμε να μας φυει η αποριαcaveman wrote:ρε μα τωρά που το ξανα θορώ φατσάρι μου για δυομισάρι+!!!COTSIOS80 wrote:Νυκτερινο πριν λιγες μερες.![]()
Μπράβο ρε φίλε![]()
κριμας τες ωρες σουGreg wrote:4 νυχτες συνεχομενο casting μεσα στον κολπο της λεμεσου... αποτελεσμα π****ς μαλλουρος...παλλιοθαλασσες που εχουμε ποδα..
Greg wrote:4 νυχτες συνεχομενο casting μεσα στον κολπο της λεμεσου... αποτελεσμα π****ς μαλλουρος...παλλιοθαλασσες που εχουμε ποδα..
Μεγάλη μαλακια να πιεννεις πιντομενος ψάρεμα και να μεν έχει tpt, εγιριζεν μου πολλάGreg wrote:4 νυχτες συνεχομενο casting μεσα στον κολπο της λεμεσου... αποτελεσμα π****ς μαλλουρος...παλλιοθαλασσες που εχουμε ποδα..
Greg wrote:5η συνεχομενη νυχτα αποψε..βγηκε το πρωτο ψαρι ενας μουρμουρος 300γρ περιπου
Σπουδαια μπραβο!legendguards wrote:Σημερινη πρωινη εξορμηση αντενα-spinning
Ιδου το αποτελεσμα
ε πολλα ωραια και τα μινερκαAggelosLRK wrote:αν παει το σπιν μαζι με την αντεννα ζητω που καηκαμε![]()
ωραια τα ψαρια σου φιλε πλιν τα μινερκα που ειναι μικροσκοπικα
legendguards wrote:ε πολλα ωραια και τα μινερκαAggelosLRK wrote:αν παει το σπιν μαζι με την αντεννα ζητω που καηκαμε![]()
ωραια τα ψαρια σου φιλε πλιν τα μινερκα που ειναι μικροσκοπικα
και το σπιν με την αντενα ταιριαζει φτανει να ξερεις