ευτυχώς που είσαι τζαι συ να μεν με λυντσάρουν μόνο μου....mariosko wrote:Ρε φιλε παντα ειχα την ιδια απορια για τα κοκαλα, και εγω το θεωρο απιθανο να ταξιδεψουν μεσα στην σαρκα, ειπα να μεν πω τιποτε να μεν φανω οτι μονο εγω εν εχω φαντασια...
Μαγειρεμα σμύρνας
Re: Μαγειρεμα σμύρνας
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
myth busted
και είχα το απορία αν κατεβαίνουν τα κοκκαλα. φυσικά εγάλευκα την πάντα καλού κακού κάποτε ίσιεν κάποτε ενισιεν (μάλλον ήταν το κομμάτι που θα σου έπεφτε)
πάντως το καθάρισμα του λεβέντη είνε τοπ.
και είχα το απορία αν κατεβαίνουν τα κοκκαλα. φυσικά εγάλευκα την πάντα καλού κακού κάποτε ίσιεν κάποτε ενισιεν (μάλλον ήταν το κομμάτι που θα σου έπεφτε)
πάντως το καθάρισμα του λεβέντη είνε τοπ.
Φίλε Giorko,θα ήθελα να μου πείς πως μπορώ να δω το περιβόητο ΒΙΤΕΟ.
αν εννοείς το βίτεο με το καθάρισμα της σμύρνας έβαλε το ο Μάριος στην πρώτη σελίδα...angiec wrote:Φίλε Giorko,θα ήθελα να μου πείς πως μπορώ να δω το περιβόητο ΒΙΤΕΟ.
αν βλέπεις μόνο ένα ασπρο τετράγωνο τότε μάλλον είσαι στη δουλειά και εν κομμένο το youtube !!!! ....όπως εμένα δαμέ που είμαι δουλειά
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Νομίζω θέλουμε μια ενότητα που να βλέπουμε αν οι "μύθοι" είναι αλήθεια ή ψέματα κάτι σαν τους ΜythbastersGiorkos wrote:
τελικά το γάλεμα των κοκκάλων της σμέρνα εν μύθος....
Ρε εμείς δαμέσα είμασε Fish busters δεν χωρούν άλλοι ??? busters στο φορουμ! Μετά θα έχουμε πολλα conflicts μεταξύ μας
Καλή ιδέα πάντως !!!
Καλή ιδέα πάντως !!!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?