Re: Γνώμες για την σαρδέλα
Posted: Sun Jan 22, 2012 9:30 am
το εχω διαβασει ηδη αρκετες φορες κ Ευανθη..εξαιρετικο για ενα τελεια αρχαριο σαν εμενα για την διαδικασια ουλλη για πασμομα..
εκαμα εχτες το απογευμα καμποσο να τον δοκιμασω αυριο που εν εχουμε σχολειο και ελπιζω να επετυχεν ..gourme master chef ..πρεπει να εν πολλα αχαριστα να μεν ερτουν με ετσι κακο.. ..την σαρδελλα αλεσα την καλα καλα ωστε να μεν εχει καθολου υπολιματα τροφης μεσα και εβαλα και καπηρα παλε αλεσμενη..επροσθεσα και λιγο λαδι σαρδελλας και ανακατοσα τα καλα καλα..τωρα εν κλειστα τζιε ψινουντε μες την αποθηκη να τσικνισουν
εκαμα εχτες το απογευμα καμποσο να τον δοκιμασω αυριο που εν εχουμε σχολειο και ελπιζω να επετυχεν ..gourme master chef ..πρεπει να εν πολλα αχαριστα να μεν ερτουν με ετσι κακο.. ..την σαρδελλα αλεσα την καλα καλα ωστε να μεν εχει καθολου υπολιματα τροφης μεσα και εβαλα και καπηρα παλε αλεσμενη..επροσθεσα και λιγο λαδι σαρδελλας και ανακατοσα τα καλα καλα..τωρα εν κλειστα τζιε ψινουντε μες την αποθηκη να τσικνισουν