SIGN IN | REGISTER
Αρθρογραφία

ΑΚΤΗ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό admin » Σάβ Δεκ 06, 2008 12:21 pm

Αγαπητά μέλη στην προσπάθεια μας να καθαρίσουμε το φόρουμ απο βομολοχίες που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο θέμα ψές το βράδυ κατα λάθος σβήστηκε όλο το θέμα με τις ως τώρα δημοσιεύσεις. Απολογούμαστε για αυτό το ατυχές γεγονός. Πιστεύουμε ότι έχουν περάσει αρκετά μηνύματα μέσα απο αυτό το θέμα και όσοι ενδιαφέρονται πραγματιΚΆ για τα όσα γράφτηκαν μπορούν να μεταφέρουν τις απόψεις τους σε συνεδρίαση του συνδέσμου. Ούτος ή αλλιώς αν κάποιοι όπως υποστηρίζουν θέλουν να επιφέρουν κάποια αλλαγή δέν πρόκειται να το πετύχουν απευθείας απο το φόρουμ αλλά μέσο του συνδέσμου και των καταστατικών διατάξεων.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
 
Δημοσ.: 3149
Εγγραφη: Τρί Δεκ 19, 2006 1:38 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 12:27 pm

Φίλε,
Συμφωνώ με όλα αυτά που λές αλλά είναι κάποια άτομα που μπαίνουν τώρα να δουν τι ακριβώς λέχθηκε, για να ενημερωθούνε και να πάρουνε θέση στην γενική συνέλευση, εαν αυτή γίνει? Έχω όλα όσα γραφτήκανε μέχρι χθέςσε μπακαπ. Να το ανεβάσω? Από την στιγμή που σβηστήκανε καταλάθως?
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό george87d » Σάβ Δεκ 06, 2008 12:30 pm

admin έγραψε:Αγαπητά μέλη στην προσπάθεια μας να καθαρίσουμε το φόρουμ απο βομολοχίες που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο θέμα ψές το βράδυ κατα λάθος σβήστηκε όλο το θέμα με τις ως τώρα δημοσιεύσεις. Απολογούμαστε για αυτό το ατυχές γεγονός. Πιστεύουμε ότι έχουν περάσει αρκετά μηνύματα μέσα απο αυτό το θέμα και όσοι ενδιαφέρονται πραγματιΚΆ για τα όσα γράφτηκαν μπορούν να μεταφέρουν τις απόψεις τους σε συνεδρίαση του συνδέσμου. Ούτος ή αλλιώς αν κάποιοι όπως υποστηρίζουν θέλουν να επιφέρουν κάποια αλλαγή δέν πρόκειται να το πετύχουν απευθείας απο το φόρουμ αλλά μέσο του συνδέσμου και των καταστατικών διατάξεων.


+10000000000
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar
Άβαταρ μέλους
george87d
 
Δημοσ.: 371
Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 6:58 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 12:37 pm

Παιδιά, εχω ανεβάσει το μπακαπ για εσας τους μερικούς δεν προλάβατε να το διαβασετε. Χωρις βρισιές και σεξουαλικά υπονοούμενα :)

Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Rambo την Δευτ Δεκ 01, 2008 7:39 am
Μα απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος του το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΦΥΚΚ για το έτος 2008.
Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχτηκε η ομάδα No Name.
Ο σύλλογος φέτος για πρώτη φορά έστειλε τους Παγκύπριου πρωταθλητές του 2007 στο 7th Spearfishing Champions League.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα έκλεισε με τον τελικό ατομικό αγώνα που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μαζί με τον ΟΦΕΚ, αναδεικνυόταν φετινούς Παγκύπριου Πρωταθλητές τους Στέλιο Γιάγκου, Πάμπο Χαραλάμπους και Ηλία Λιασή.

Έπεται συνέχεια...
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Feuilles την Τρί Δεκ 02, 2008 10:55 am
Φίλε Παναγιώτη,

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στον Σ.Φ.Υ.Κ.Κ για την διοργάνωση του αγώνα καθώς επίσης και των προηγούμενων. Εκτός από αγώνες όμως, ο σύλλογος έχει και υποχρεώσεις σε άλλα θέματα που αφορούν εμάς που ασχολούμαστε με το Ψ/Τ. Καταρχήν, για το θέμα των καινούργιων νομοθεσιών. Στις 31 Ιανουρίου έχεις γράψει ''Το θέμα τον νέων νόμων είναι ένα από τα θέματα τα οποία θα συζητήση το ΔΣ με το διευθηντή του Τμήματος Αλιείας σε επικίμενη συνάντηση'', Τί έγινε σε αυτήν συνάντηση? Μας την πέσανε απλώς και περάσανε το δικό τους και πέσαμε αμαχητοί? Επίσης σε προηγούμενο πόστ έχεις πεί ότι έχετε αποστείλει επιστολή και αναμένετε απάντηση. Τι γίνετε? Έχουμε λάβει κάποια απάντηση ή το μόνο που μας ενδιαφέρει έιναι να να διοργανώνουμε αγώνες μόνο και να τρέχουμε στους αγώνες φουσκωτών επειδή είναι το επάγγελμα του προέδρου μας? Επίσης, από τα 285 μέλη που ήταν κάποτε ο συλλογος εχουμε μείνει πολύ λιγότεροι. Ποιά είναι η θέση του Σ.Φ.Υ.Κ.Κ σε αυτό και τι διοργανώσεις/σεμινάρια η οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό για να προωθήσετε το Ψ/Τ όπως λογικά είναι και ο λόγος ύπαρξης του συλλόγου? Ή μήπως έχει αλλάξει ο λόγος ύπαρξης και η ιδεολογία πίσω από αυτόν και ασχολούμαστε με άλλα πράγματα ? Κάποια μέλη του συλλόγου δεν ασχολούνται με το αγωνιστικό Ψ/Τ. Τι προσφέρει ο σύλλογος σε αυτά τα άτομα? Αγώνες δεν πάνε.

Έπεται συνέχεια...
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τρί Δεκ 02, 2008 11:41 am
Εφασαστα ο Στελης !!! Συχαριτιρια στον φετεινο πρωταθλητη διοτι αξιζε του!!!!!!

Εμας επεξαν μας πουστια αλλα εν μπειραζει!!!
Μπραβο κυριε Ραμπο ( αστιευκουμε ρε)!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τρί Δεκ 02, 2008 12:22 pm
Πράβο συναγωνιστές που αρχίσατε πλέον να καταλαβαίνετε το τι γίνετε Ο κύριος πρόεδρος ha πρέπει να μας ενημέρωση αναλυτικά κάνοντας γενική συνέλευση και να μας δόση καθαρές εξηγήσεις για τον σύλλογο Φτάνουν η "κοροδιες" πλέον το υποκατάστημα πρέπει να καθαρίσει (και όχι όπως τις προηγούμενες εκλογές που δεν είχες φέρι ούτε τα πραχτικά)Κανεις εκλογές χωρίς να ενημερώνεις την κατάσταση του συλλόγου σε κανένα φτάνει πια !!!!!!!!!
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τρί Δεκ 02, 2008 12:39 pm
Και κάτι άλλο ακόμα όπως έκανες το παραπάνω δημοσίεμα να μας ανεβάσεις και όλους τους "προταθλιτες" του ΣΦΥΥΚ μέχρι τώρα Διότι κάτι συζητείται στα καφέ (και μην το καθυστέρησης ok!!!!!!)
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Rambo την Τρί Δεκ 02, 2008 1:47 pm
Εδώ γράφουμε μόνο τα νέα του συλλόγου.
Μην κρύβεστε πίσω από ένα nick name απλά για να κατηγορείται το ΔΣ του συλλόγου χωρίς να ξέρετε τι γίνεται.

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τρί Δεκ 02, 2008 2:13 pm
Δεν κατηγορούμε κανένα απλός "θελουμε" να μάθουμε την αλήθεια μήπως φοβάσαι να μας ενημέρωσης η προτιμάς να μας πουλήσεις καμια βάρκα Μονο αυτή που έχουν πρόβλημα δεν απαντούν σε ερώτησης (εραι γλέντια που θάχουμε!!!!!)
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τρί Δεκ 02, 2008 2:44 pm
Πάντως περιμένουμε τις απάντησης Εάν δεν μας τις δόσης θα τις βγάζουμε εμείς και μετά να δούμε που θα κρυφτής

Μίπος θα περιμένουμε και τιν απαγορεφσι του ΡΟΦΟΥ – ΤΟΥ –ΦΑΚΟΥ- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΆΔΕΙΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΙ ( ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ)

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από gptochos την Τρί Δεκ 02, 2008 2:44 pm
Rambo έγραψε:Εδώ γράφουμε μόνο τα νέα του συλλόγου.
Μην κρύβεστε πίσω από ένα nick name απλά για να κατηγορείται το ΔΣ του συλλόγου χωρίς να ξέρετε τι γίνεται.


Φίλε μου κανένας δεν κρύβεται πίσω από κανένα ψευδώνυμο. Μάλλον το ΔΣ του ΣΦΥΚΚ κρύβεται και δεν δίνει απαντήσεις σε αυτούς που κάνουν ερωτήσεις. Πρωταρχικό σας μέλημα είναι να κάμνετε αγώνες ψαροτούφεκου και βόλτες με τα φουσκωτά και μην μου πείς ότι έχω λάθος. Μέχρι σήμερα δεν άκουσα τίποτε άλλο από τον ΣΦΥΚΚ εκτός για αγώνες και βόλτες. Αν πάλι κάμνετε και άλλες δραστηριότητες τότε έχετε πρόβλημα ενημέρωσης για άλλα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν εκτός και εαν δεν θέλετε άλλα άτομα στο σύλλογο οπόταν σας δικαιολογώ.

Εγώ προσωπικά σε πιο παλιό ποστ, όταν πλέον η απαγόρευση του ψαροτούφεκου ήταν στα σκαριά και εσύ σαν εκπρόσωπος του ΣΦΥΚΚ μας έλεγες ότι θα στείλετε επιστολή και θα ζητήσετε κατ ιδίαν συνάντηση με τα αρμόδια άτομα, ζήτησα να μάθω τί έγινε. Από τότε δεν είχα καμιά ενημέρωση παρα μόνο κάποια ενημέρωση για αγώνες και πρωταθλητές. Στα α.....δια μου οι αγώνες.Εμένα με νοιάζει αυτό που αγαπώ περισσότερο. Δεν με νοιάζει όυτε ο Α ούτε ο Β πρωταθλητής.

Είσαστε ένας σύλλογος και για να έχετε μέλη ώστε να προσφέρετε αυτό που πρέπει να προσφέρετε ωφείλετε να βρείτε τρόπους να προσελκύσετε κόσμο κοντά στο σύλλογο. Αν δεν σας περνά κάτσετε σπίδκια σας πίνετε καφέ, τσάι (ότι σας αρέσκει) λαλείτε και καμιά λαφαζανιά να περνά η ώρα τζαι κανεί.

Ξέρω ότι τα πιο πάνω είναι ωμά αλλά αυτή είναι η εικόνα του συλλόγου που φκαίνει προς τα έξω. Ειλικρινά λυπούμαι.
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Giorkos την Τρί Δεκ 02, 2008 3:04 pm
gptochos έγραψε:Ξέρω ότι τα πιο πάνω είναι ωμά αλλά αυτή είναι η εικόνα του συλλόγου που φκαίνει προς τα έξω.


+ 1

τουλάχιστον αυτό φαίνεται...μπορεί να έχουμε και λάθος...έχουμε ???
Τελευταία επεξεργασία από Giorkos και Τρί Δεκ 02, 2008 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>¸.
•´¯`•.¸. , . .•´¯`•.. ><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>

Παπαθκιές τζαι Αθερίνες ... Μεν φοάστε...γλέπει σας ο Giorkos !!!!


Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τρί Δεκ 02, 2008 3:13 pm
Απολογισε και λες πώς δεν Ξέρουμε τι γίνετε Τότε θέλουμε να μας πεις εσύ
(ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΙΣ ΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΈΣΩ ΣΟΥ)

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τρί Δεκ 02, 2008 6:38 pm
Rambo έγραψε:Εδώ γράφουμε μόνο τα νέα του συλλόγου.
Μην κρύβεστε πίσω από ένα nick name απλά για να κατηγορείται το ΔΣ του συλλόγου χωρίς να ξέρετε τι γίνεται.

Και γω σαν μελος του συλλογου ΣΥΜΦΩΝΟ με τον Ραμπο διοτι αν θελετε να μαθενεται ασχολειθηται λιγο,, υποστιριξετε το συλλογο οι μονο να φκενουμεν να φοναζουμεν τσιε να κατηγορουμεν χωρις να ξερουμε!!! Εγω πρωσοπικα ενημερονουμε εσεις δεν ξερω γιατι!!!
Συγνωμη για τον τροπο μου αλλα ετσι ειναι!!! φιλικα μιλοντας !!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Feuilles την Τετ Δεκ 03, 2008 7:38 am
Απαντώντας στον φίλο george87d καθώς και στον φίλο Παναγιώτη που μου έστειλε PM, θα ήθελα να πω πως παιδιά, είμαι ενεργό μέλος του συλλόγου και δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα για να δημιουργήσω προβλήματα όπως αναφέρεται. Είμαι ενεργό μέλος εδώ και χρόνια. ΑΛΛΑ δεν καταλάβαίνω που στηρίζετε και οι 2 την άποψη σας ότι ενημερώνονται τα μέλη για τα νέα του συλλόγου? Τι εστί ενημέρωση? Να λαμβάνω ένα μύνημα στο κινητό χθές ότι έχει προγραμματιστεί διάλεξη στην Λεμεσσό σήμερα, από ένα άτομο ο οποίος είναι φανερά ενταγμένος ενάντια στο αγωνιστικό ψ/τ (βλέπε άρθρα σε περιοδικά) και ολως παραδόξως ο σύλλογος ασχολείται μόνο με αυτά? Τι γίνετε φίλε Παναγιώτη? Έχουμε φιλέψει με την άλλη κλίκα εκεί στα δυτικά που διοικείται από κάποια άτομα στην Ελλάδα (αν θέλετε ονόματα σε ΡΜ) που έχουν άμεσα συμφέροντα στην Κύπρο και σκοπό έχουν σιγά σιγά την απαγόρευση του Ψ/Τ με απότερο σκοπό να κανουνε λεφτά από αυτά που ασχολούνται κάποιοι από εσάς? (ελεύθερη κατάδυση, σκάφη και άλλα?) Μέλος του συλλόγου είμαι φιλε Παναγιώτη και στην προηγούμενη συνεδρία είμουν παρών και είχα σκοπό να προβάλω τις ερωτήσεις μου ΑΛΛΑ πικράθηκα από εσάς και συγκεκριμένα από εσένα και το παρών συμβούλιο. Μοναδική σας έννοια εκείνο το βράδυ ήταν να φωνάζετε και να ωρύεστε απέναντι σε ένα άνθρωπο που ούτε γνωρίζω όυτε ξέρω ποιός ήταν ο λόγος αντιπαράθεσης σας. Και αυτό που είδα ήταν εσένα φίλε Παναγιώτη μαζί με κάποια άτομα που είναι τώρα στο συμβούλιο να εκτελείτε τραμπουκκισμούς ενάντια στην δημοκρατία. Αλήθεια.... πόσοι από το συμβούλιο του συλλόγου έχουν άμεσο οικονομικό συμφερον από το Ψ/Τ? Α, και συγχαρητηρια για το άρθρο σου στο περιοδικό. Σαν πρόεδρος του συλλόγου έγραψες (αφου ο πρόεδρος πάντα εκπροσωπεί και τον σύλλογο του) αλλά πολύ διαφήμιση για την εταιρία του αφεντικού σου ρε φίλε. ΈΛΕΟΣ κύριε πρόεδρε. Και η φωτογραφία στην σελίδα 45 φίλε Παναγιώτη που φαίνεται καί το σκάφος σου δεν είναι από το Champions League. Τι έγινε? Σε διάταξε το αφεντικό να κάνεις διαφήμιση της εταιρίας στο περιοδικό και έβαλες φωτογραφίες πιό παλιές με σκάφη που φέρουν αυτοκόλλητα της εταιρίας και πέρασες την ιδέα ότι είναι από τον αγώνα? Πές στον κόσμο την αλήθεια από πού είναι η φωτογραφία?
Αυτά προς το παρών. Σε παρακαλώ φίλε Παναγιώτη απάντα σε αυτά μου τα ερωτήματα για να σου θέσω και άλλα που έχω. Γιατί ο σύλλογος υπολειτουργεί και μην ρίχνετε λάσπη στον κόσμο ότι τάχα διοργανωνονται διάφορα. Είμουνα και πιό παλίο στο σύλλογο και ξέρω πως λειτουργούσε και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τώρα. Και χρησιμοποιώντας τα δικά σου λόγια, μην κρυφτείς πίσω από τον υπολογιστή. ΑΠΑΝΤΑ σε εμάς, τα άτομα του συλλόγου που είμαστε χρόνια εδώ και βλέπουμε πως καταντήσατε τον σύλλογο και ξέρουμε και 5 πράγματα παραπάνω από τους υπόλοιπους για το τι παίζει στην Κύπρο. Επίσης, θα ήθελα και εγώ να δω τους πρωταθλητές των τελευταίων 5-6 χρονιών. Λες να έχουνε δίκαιο τα πουλλάκια για τις παρατυπίες?

Έπεται συνέχεια
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Giorkos την Τετ Δεκ 03, 2008 8:28 am
Feuilles έγραψε:Απαντώντας στον φίλο george87d καθώς και στον φίλο Παναγιώτη που μου έστειλε PM, θα ήθελα να πω πως παιδιά, είμαι ενεργό μέλος του συλλόγου και δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα για να δημιουργήσω προβλήματα όπως αναφέρεται. Είμαι ενεργό μέλος εδώ και χρόνια. ΑΛΛΑ δεν καταλάβαίνω που στηρίζετε και οι 2 την άποψη σας ότι ενημερώνονται τα μέλη για τα νέα του συλλόγου? Τι εστί ενημέρωση? Να λαμβάνω ένα μύνημα στο κινητό χθές ότι έχει προγραμματιστεί διάλεξη στην Λεμεσσό σήμερα, από ένα άτομο ο οποίος είναι φανερά ενταγμένος ενάντια στο αγωνιστικό ψ/τ (βλέπε άρθρα σε περιοδικά) και ολως παραδόξως ο σύλλογος ασχολείται μόνο με αυτά? Τι γίνετε φίλε Παναγιώτη? Έχουμε φιλέψει με την άλλη κλίκα εκεί στα δυτικά που διοικείται από κάποια άτομα στην Ελλάδα (αν θέλετε ονόματα σε ΡΜ) που έχουν άμεσα συμφέροντα στην Κύπρο και σκοπό έχουν σιγά σιγά την απαγόρευση του Ψ/Τ με απότερο σκοπό να κανουνε λεφτά από αυτά που ασχολούνται κάποιοι από εσάς? (ελεύθερη κατάδυση, σκάφη και άλλα?) Μέλος του συλλόγου είμαι φιλε Παναγιώτη και στην προηγούμενη συνεδρία είμουν παρών και είχα σκοπό να προβάλω τις ερωτήσεις μου ΑΛΛΑ πικράθηκα από εσάς και συγκεκριμένα από εσένα και το παρών συμβούλιο. Μοναδική σας έννοια εκείνο το βράδυ ήταν να φωνάζετε και να ωρύεστε απέναντι σε ένα άνθρωπο που ούτε γνωρίζω όυτε ξέρω ποιός ήταν ο λόγος αντιπαράθεσης σας. Και αυτό που είδα ήταν εσένα φίλε Παναγιώτη μαζί με κάποια άτομα που είναι τώρα στο συμβούλιο να εκτελείτε τραμπουκκισμούς ενάντια στην δημοκρατία. Αλήθεια.... πόσοι από το συμβούλιο του συλλόγου έχουν άμεσο οικονομικό συμφερον από το Ψ/Τ? Α, και συγχαρητηρια για το άρθρο σου στο περιοδικό. Σαν πρόεδρος του συλλόγου έγραψες (αφου ο πρόεδρος πάντα εκπροσωπεί και τον σύλλογο του) αλλά πολύ διαφήμιση για την εταιρία του αφεντικού σου ρε φίλε. ΈΛΕΟΣ κύριε πρόεδρε. Και η φωτογραφία στην σελίδα 45 φίλε Παναγιώτη που φαίνεται καί το σκάφος σου δεν είναι από το Champions League. Τι έγινε? Σε διάταξε το αφεντικό να κάνεις διαφήμιση της εταιρίας στο περιοδικό και έβαλες φωτογραφίες πιό παλιές με σκάφη που φέρουν αυτοκόλλητα της εταιρίας και πέρασες την ιδέα ότι είναι από τον αγώνα? Πές στον κόσμο την αλήθεια από πού είναι η φωτογραφία?
Αυτά προς το παρών. Σε παρακαλώ φίλε Παναγιώτη απάντα σε αυτά μου τα ερωτήματα για να σου θέσω και άλλα που έχω. Γιατί ο σύλλογος υπολειτουργεί και μην ρίχνετε λάσπη στον κόσμο ότι τάχα διοργανωνονται διάφορα. Είμουνα και πιό παλίο στο σύλλογο και ξέρω πως λειτουργούσε και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τώρα. Και χρησιμοποιώντας τα δικά σου λόγια, μην κρυφτείς πίσω από τον υπολογιστή. ΑΠΑΝΤΑ σε εμάς, τα άτομα του συλλόγου που είμαστε χρόνια εδώ και βλέπουμε πως καταντήσατε τον σύλλογο και ξέρουμε και 5 πράγματα παραπάνω από τους υπόλοιπους για το τι παίζει στην Κύπρο. Επίσης, θα ήθελα και εγώ να δω τους πρωταθλητές των τελευταίων 5-6 χρονιών. Λες να έχουνε δίκαιο τα πουλλάκια για τις παρατυπίες?

Έπεται συνέχεια

Ενδιαφέρον !!!
><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>¸.
•´¯`•.¸. , . .•´¯`•.. ><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>

Παπαθκιές τζαι Αθερίνες ... Μεν φοάστε...γλέπει σας ο Giorkos !!!!
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από gptochos την Τετ Δεκ 03, 2008 8:32 am
Βγήκαν όλα στη φόρα ή μου φαίνεται

Πολλές αποκαλύψεις
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τετ Δεκ 03, 2008 10:54 am
Κύριε πρόεδρε θα σου απαντήσω στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες
Και θα προωθώ το μήνυμα για να το δούνε και αλα άτομα. Eδώ πλέον δεν έχουμε τίποτα κρυφό κύριε ΡΑΜΠΟ εκτός αν θέλεις να μου πλήρωσης και εμένα την συνδρομή μου η κανένα δωράκι!!!!!!!!!!!!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τετ Δεκ 03, 2008 11:47 am
Ρε κοπελια πιστευκω τουντα πραματα εν μιλιουντε που το φορουμ αλλα απο κοντα!!!!! Το να κριβομαστε πισω απο ενα nikename εν το θεωρω αντρικιο αλλα πουττισιμο(σορυ για την εκφραση)!!!! ΕΝ κριμα να μαλλονουμεν για ετσι θεματα αντις να βουρισουμεν να βοηθησουμεν τον συλογο!!! τι θα καμουν 5 ατομα μονο????? αν δεν παμε ουλοι να τους υποστηριξουμε πως θα μαθενουμεν τι γινεται???? Εγω πιστευω να ενωθουμεν ουλοι τσιε να βοηθησουμεν τους συλλογους μας!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Mnason την Τετ Δεκ 03, 2008 12:02 pm
+1
από psarasgrk την Τετ Δεκ 03, 2008 12:03 pm
sfykk
Αποστολή στο: Τρί Δεκ 02, 2008 3:43 pm
Από: Rambo
Προς: psarasgrk

Φίλε feulles, όσοι είναι ενεργά μέλη του συλλόγου ενημερώνονται για ότι τους αφορά.
Από το καιρό που ήμουν γραμματέας και αργότερα ος πρόεδρος του συλλόγου όλα τα πρακτικά και τα οικονομικά του συλλόγου φυλάσσονται και όποιο ενεργό μέλος του συλλόγου μπορεί να τα δει, και όχι όπως πρακτικά και οικονομικά άλλων προέδρων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσου τη θητεία τους έστω και μία φορά και στο σύλλογο δεν παρέδωσαν έστω μία κόλα από την θητεία τους.
Ζητώ απλά να μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του nick name και να γράφεις ότι θέλεις.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Ευσταθίου
gpe@cytanet.com.cy
Rambo

Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 27, 2007 10:29 am
Προσωπικό μήνυμα

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τετ Δεκ 03, 2008 12:28 pm
E καλα λεει ο παναγιωτης γιατι κριβεσε πισω απο το nikname!!!! Βρεθητε ρε φιλε απο κοντα για ονομα του θεου!!!ετσι εν θα βρεθει λυση ρε φιλε !!! Αφου εισαι ενεργο μελος του συλλογου οπως εγω και πολλοι αλλοι ας φερουμεν κοντα οσον κοσμο ξερουμε που ασχολουνται με ψ/τ εν να θελουν λιο κουντιμα αλλα εν να ερτουν να γινουν μελη να εχουμεν κοσμο να καμνουμεν τις εκδιλοσεις μας ( οι μονο αγωνες) διοτι τι θα σειζητησεις στους αγωνες αφου ουλοι βουρουμεν να πεξουμεν ψαρκα τσιντιν ορα????? λαλουμεν να καμουμεν ετσι πραματα τσιε που τα 10 μελη παμεν οι 4 ... Πως θα αποτρεψουμεν τουτα ουλα που παει να μας καμει η κυβερνηση???
ΕΛΕΟΣ!!! Μονο παραπονα ειμαστεν !!! αντι να βοηθησουμεν!!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Feuilles την Τετ Δεκ 03, 2008 12:47 pm
Παιδιά.
Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε ενα σημείο όπου πλέον προσπαθούμε να σώσουμε τον σύλλογο αλλά δυστυχώς το παρόν συμβούλιο δεν μας αφήνει. Συγκαλεσε μια έκτακτη συνέλευση κύριε πρόεδρε να βγούνε όλοι όσοι έχουνε πρόβλημα να το πούνε. Μια συνάντηση τον χρόνο για να επανεγκλεγείς με τον τρόπο που είδαμε δεν είναι συνέλευση. Φιλε, που αναφέρεσε σε πουττιλίκια όπως το θέτεις. Ο φίλος Παναγιώτης μας ξέρει, αν θες και εσύ να μας μάθεις στειλε ΡΜ. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς που ζήσαμε τον σύλλογο στα καλά του και τώρα βλέπουμε τα χάλια μας? Να περιμένουμε μια φορά τον χρόνο να γίνει συνέλευση και να κατεβένει ο καθένας με τους βαλτούς του και να κάνουνε τραμπουκκισμούς και προπυλακίσεις? Πού είναι η δημοκρατία? Πού είναι ο πρόεδρος να ηγηθεί του συλλόγου? Ο σύλλογος φίλε george87 αντιπροσωπεύει ένα κοινωνικό σύνολο που δυστυχώς ο προέδρος κοροιδεύει και βάζει στην πάντα για προσωπικό συμφέρον. Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Βλέπουμε γύρω μας ο κλοιός να σφίγγει με τις νομοθεσίες (κατάργηση φακού και αλείας ροφού) και τα υπόλοιπα που μας απειλούν και ο προεδρος μας και το συμβούλιο βλέπουν τον συμφέρον τους. Είναι αλήθεια κύριε προεδρε πως κάποια χρόνια πριν αποβλήθηκες από τον σύλλογο για οικονομική κατάχρηση και μετά από 2 χρόνια μπήκες στο συμβούλιο με παρατυπία? Φίλε Παναγιώτη ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε παρακαλώ σε όλα αυτά να ξέρουμε τι γίνετε. Μην κρυφτείς. Φιλε george87 πουττιλίκι θα είναι αν ο πρόεδρος δεν απαντήσει σε αυτά. Όλοι κάνουνε λάθη. Παραδεκτείτε τα να τελίωνουμε και να σώσουμε τον σύλλογο. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ. Σε προηγούμενο ποστ μου αναφέρθεικα στην κλίκα στην Λεμεσσό. Δεν αναφέρομαι στο σύνολο των εκαπιδευτών ελέυθερης κατάδυσης. Οι πιο πολλοί από αυτούς είναι αθλητές και ασχολούνται με το αγωνιστικό Ψ/Τ. Αναφέρομαι σε ένα πολύ μικρό αριθμό ατόμων που είναι ενάντια στο Ψ/Τ. Αυτά περι ατυού του θέματος.
Feuilles
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τετ Δεκ 03, 2008 12:51 pm
Πρώτα από όλα θα σου απαντώ στο πολύ μεγάλο ψέμα που αναφέρεσαι εδώ !!!!!!
(και όχι όπως πρακτικά και οικονομικά άλλων προέδρων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσου τη θητεία τους έστω και μία φορά και στο σύλλογο δεν παρέδωσαν έστω μία κόλα από την θητεία τους.) Αναρτιέμαι γιατί ίσε τόσο μεγάλος ψεύτης δεν γνωρίζεις πώς η προηγούμενοι πρόεδροι οίνε στην ζωή οίνε πολύ μεγάλη προσβολή για τα άτομα που πολλά στον σύλλογο με καταπληχτικά αποτελέσματα!!!!! Όχι σαν εσένα !
Τώρα πρέπει να μας πεις για ποιόν λόγω σε είχανε αποβάλει από τον σύλλογο για Δίο χρόνια όταν ήσουνα γραμματέας ,,,,
Περιμένω απάντηση οκ !!!!!!! διαφορετικά θα ακουστή η αλήθεια όλη
Κύριε ΡΑΜΠΟ!!!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τετ Δεκ 03, 2008 1:22 pm
Ρε παιθκιά,
Εκάθουμουν εψές στο Mall με καμιά δεκαπενταρκά άλλα άτομα που βουττούμεν τζαι επίναμεν τον καφέ μας. Οι κουβέντες τζαι οι κατηγορίες που ακουστήκαν για τον RAMBO ήταν τόσες πολλές που έφυεν η κκελέ μου.
Τι να τον κάουμεν έτσι πρόεδρο? Αν έιχαμε αλλό έναν όπως τούτον, η Κύπρο ήταν νάταν ελεύθερη. Άτε ρε ούσστ. Να μπεί κανένας άλλος που κατέχει που ψ/τ

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από gptochos την Τετ Δεκ 03, 2008 1:38 pm


Εγώ που τα εδκιάβασα τούτα ούλλα έφηεν η κκελέ μου!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Giorkos την Τετ Δεκ 03, 2008 2:17 pm
αν είναι να παραμείνει έτσι ο Συλλογος και να διοικείται όπως γράφουν οι συναδέλφοι πιο πάνω, τότε τουλάχιστον το τελευταίο Κ (για Κύπρου) φκάλτε το που το όνομα του Συλλόγου γιατί το Κύπρου 'Καλύπτει' μας ούλλους...... εν κρίμα να 'αντιπροσωπεύκονται' οι ΨΤ-αες της Κύπρου από τούτον τον Σύλλογο.....
><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>¸.
•´¯`•.¸. , . .•´¯`•.. ><((((º>`•.¸¸.•´¯`•.¸.•´¯`•...¸><((((º>

Παπαθκιές τζαι Αθερίνες ... Μεν φοάστε...γλέπει σας ο Giorkos !!!!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από gptochos την Τετ Δεκ 03, 2008 2:26 pm
Giorkos έγραψε:αν είναι να παραμείνει έτσι ο Συλλογος και να διοικείται όπως γράφουν οι συναδέλφοι πιο πάνω, τότε τουλάχιστον το τελευταίο Κ (για Κύπρου) φκάλτε το που το όνομα του Συλλόγου γιατί το Κύπρου 'Καλύπτει' μας ούλλους...... εν κρίμα να 'αντιπροσωπεύκονται' οι ΨΤ-αες της Κύπρου από τούτον τον Σύλλογο.....


+1
Σωστός ο Γιώρκος


Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Andreas Andreou την Τετ Δεκ 03, 2008 2:55 pm
Φίλοι
Και εγώ μέλος του Σ.Φ.Υ.Κ.Κ είμουνα μέχρι την τελευταία συνάντηση αρχές του 2008. Από εκείνη την συνάντηση που είδα τάχα τον πρόεδρο του συλλόγου να συμπεριφέρεται σαν μωρό όταν είδε τα συμφέροντα του να ταλανίζονται, αντέδρασε με φωνές και πιθηκισμούς, συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε ένα πρόεδρο. Από πολύ παλιά ξεκίνησε ο πρόεδρας να σκέφτεται μόνο το συμφέρον του και ως αποτέλεσμα οι νομοθεσίες πέρασαν, το ψ/τ διώκετε, οι άδειες που χρειαζόμαστε πλυθαίνουν και ο προεδρας το μονο που σκέφτεται είναι σε πιο αγώνα θα τρέξει, πόσα σκάφη θα πωλήσει και πόσες φωτογραφίες της εταιρίας του μπαμπάκα του θα βάλει στο περιοδικό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταστρέψει τον σύλλογο και εμάς τα μέλλη του και το μέλλον του ψ/τ είναι δυσοίωνο. Τα τελευταία χρόνια που είναι στην προεδρία το μόνο που γίνετε είναι να ασχολείται με αγώνες και βόλτες με τα σκάφη, μπάς και πουλήσει καμιά βάρκα παραπάνω. Είναι αλήθεια RAMBO πως βάση καταστατικού οποιοσδήποτε έχει άμεσο οικονομικό συμφέρον (ασχολείται δηλαδή με πωλήσεις ειδών θαλάσσης) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπεί στο συμβούλιο? Η μήπως μπήκες με παρατυπία όπως και την προηγούμενη φορά όπως λένε και οι υπόλοιποι πιο πάνω?

RAMBO ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Andreas Andreou


Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από psarasgrk την Τετ Δεκ 03, 2008 3:39 pm
Ραμπο , ραμπο , ίσε εδώ δεν απαντας κρύφτηκες !!!!!!!!!!!
Καλά το έγραψες Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008 !!!!!!!!!!!

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τετ Δεκ 03, 2008 3:54 pm
Ε παιθκια ηρεμα.......... Εγω πρωσωπικα θελω να ακουσω την αληθκεια αλλα και ολες τις αληθκες απο οσους ξερουν κατι......Παγματικα θελω να μαθω γιατι μιλατε ετσι για τον παναγιωτη>>.αμαν εν λαλουμε τσιε χωνουμαστεν πισω που το ψευδωνιμα μας ειναι σαν να τσιε χωνουμαστεν πισω που το φουστανι μιας γενεκας !!!!!
Εγω περιμενω διοτι πρωτη φορα ακουω ετσι πραματα για τον παναη...
Fuelli εγω συμφωνω μαζι σου +10000 !!!!! τωρα τα ακουω τουντα πραματα!!!!
τσιε εν τουτω που λεω να βουρισουμεν εμεις τωρα ωσπου εν ωρα να στηριξουμεν τσιε να σωσουμεν το συλλογω τσιε κυριοττερο το ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Feuilles την Τετ Δεκ 03, 2008 4:06 pm
Φίλε George87 σταμάτα να πιπιλάς την καραμέλλα οτι χωνόμαστε πίσω από nickname και κατηγορούμε. Grow up. Εγώ προσωπικά μιλάω με αποδείξεις και ότι λέω είναι αλήθεια και μπορώ να το αποδείξω. Ο λόγος που τα λέω όλα εδώ είναι επειδή ο σύλλογος είναι σε αδράνεια και δεν γίνονται πλέον συναντήσεις σε τακτα χρονικά διαστήματα όπως παλιά. Άρα ο μόνος τρόπος να ακουστούν αυτά είναι από εδώ, μπας και προλάβουμε να σώσουμε οτι σώζετε επειδή δεν πάει άλλο πλέον. Τα πράγματα έχουν στενέψει επικύνδινα. Κοτζάμ Ανόρθωση δεν τα βρήκανε μεταξύ τους και καταφύγανε κάποιοι στην Αστυνομία. Γιατί να είμαστε εμείς δηλαδή οι τέλειοι που θα πάμε σε μια συνάντηση και θα τα βρούμε? Ας βγεί δημόσια ο Παναγιώτης να αντικρούσει αυτές τις κατηγορίες ή εστω να το πει εδώ και θα είμαι ο πρώτος που θα απολογηθεί στην απίθανη περίπτωση που είμαι τόσο βλάκας και έχω λάθος. Απλώς επειδή όλα αυτά είναι αλήθεια και αρκετά ξεζούμισε ο λεγάμενος τον σύλλογο τα λέω εδώ. Άρα σταμάτα να μου λες ότι κρύβομαι και τα λέω. Θα τα πώ και σε συνέλευση και σε αγώνα και όπου άλλου μου δοθεί η ευκαιρία. Και εσύ πρόεδρε μην την πιπιλάς την καραμέλα του nickname. Απάντα να τελιώνουμε και μην κρίβεσε πίσω από τον υπολογιστή. Ανάλαβε τις ευθύνες των πράξεων σου
Feuilles

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Panikos την Τετ Δεκ 03, 2008 5:40 pm
παιδιά η συζήτηση παρακολουθείται από τι πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και βλέπουμε ότι πάει να ξεφύγει από τους κανονισμούς του φόρουμ
παρακαλώ συζητάτε ήρεμα και χωρίς χαρακτηρισμούς αλλιώς θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα

Panikos
Site Admin

Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Panikos την Τετ Δεκ 03, 2008 5:42 pm
psarasgrk έγραψε:Ραμπο , ραμπο , ίσε εδώ δεν απαντας κρύφτηκες !!!!!!!!!!!
Καλά το έγραψες Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008 !!!!!!!!!!!


παιδιά η συζήτηση παρακολουθείται από τι πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και βλέπουμε ότι πάει να ξεφύγει από τους κανονισμούς του φόρουμ
παρακαλώ συζητάτε ήρεμα και χωρίς χαρακτηρισμούς αλλιώς θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από george87d την Τετ Δεκ 03, 2008 5:59 pm
Feuilles έγραψε:Φίλε George87 σταμάτα να πιπιλάς την καραμέλλα οτι χωνόμαστε πίσω από nickname και κατηγορούμε. Grow up. Εγώ προσωπικά μιλάω με αποδείξεις και ότι λέω είναι αλήθεια και μπορώ να το αποδείξω. Ο λόγος που τα λέω όλα εδώ είναι επειδή ο σύλλογος είναι σε αδράνεια και δεν γίνονται πλέον συναντήσεις σε τακτα χρονικά διαστήματα όπως παλιά. Άρα ο μόνος τρόπος να ακουστούν αυτά είναι από εδώ, μπας και προλάβουμε να σώσουμε οτι σώζετε επειδή δεν πάει άλλο πλέον. Τα πράγματα έχουν στενέψει επικύνδινα. Κοτζάμ Ανόρθωση δεν τα βρήκανε μεταξύ τους και καταφύγανε κάποιοι στην Αστυνομία. Γιατί να είμαστε εμείς δηλαδή οι τέλειοι που θα πάμε σε μια συνάντηση και θα τα βρούμε? Ας βγεί δημόσια ο Παναγιώτης να αντικρούσει αυτές τις κατηγορίες ή εστω να το πει εδώ και θα είμαι ο πρώτος που θα απολογηθεί στην απίθανη περίπτωση που είμαι τόσο βλάκας και έχω λάθος. Απλώς επειδή όλα αυτά είναι αλήθεια και αρκετά ξεζούμισε ο λεγάμενος τον σύλλογο τα λέω εδώ. Άρα σταμάτα να μου λες ότι κρύβομαι και τα λέω. Θα τα πώ και σε συνέλευση και σε αγώνα και όπου άλλου μου δοθεί η ευκαιρία. Και εσύ πρόεδρε μην την πιπιλάς την καραμέλα του nickname. Απάντα να τελιώνουμε και μην κρίβεσε πίσω από τον υπολογιστή. Ανάλαβε τις ευθύνες των πράξεων σου

Φιλε μου εσχεις δικαιο... ΑΛΛΑ οχι μονο λογια που δαμε... εν τσιε εχω τιποτε μαζι σου ρε φιλε !!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος
Re: Σ.Φ.Υ.Κ.Κ. τέλος 2008
από Feuilles την Τετ Δεκ 03, 2008 6:37 pm
Έγινε φίλε Πανίκο
Σκοπός μου δεν είναι να προσβάλλω κανένα και όυτε να χαρακτηρίσω με μη κόσμια επίθετα κανένα. Σκοπός μου είναι να ακούσουν οι οπόλυποι του συλλόγου το τι γίνετε εδώ και καιρό στον σύλλογο και να θέσω κάποια ερωτήματα στον πρόεδρο του συλλόγου. Από την στιγμή που ο σύλλογος δεν λειτουργεί ή ασχολείται με λάθος πράγματα, αυτό το φόρουμ είναι ένα μέσω επικοινωνίας και περιμένω τον πρόεδρο να αντικρούσει αυτά που λέμε. Από μεριάς μου πάντως θα είμαι κόσμιος και ελπίζω ο πρόεδρος να βγεί και να απαντήσει σε όλα αυτά όπως αρμόζει σε ένα πρόεδρο ενός συλλόγου που αντιπροσωπεύει ένα κοινωνικό σύνολο και μια ιδεολογία. Πρόεδρε σε περιμένουμε
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 1:03 pm

Κύριε Πρόεδρε,
Δεν απαντάς και εγώ προσωπικά περιμένω απαντήσεις. Συμφωνώ ότι εδώ δεν είναι το μέρος για απαντήσεις. Περιμένουμε τότε μια γενική συνέλευση να απαντήσεις. Τι γίνετε? Οργανώνετε κάτι τέτοιο για να τα πούμε ή περιμένεις να ξεχαστεί το θέμα? Θα σε παρακαλέσω να απαντήσεις στον κόσμο μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα ή να κανονίσεις καμιά Γενική Συνέλευση να απολογήθείς αλλιώς από Δευτέρα θα ξεκινήσω να προβαίνω σε αποκαλύψεις για τις παρατυπίες σου και τα όσα παράνομα έκανες μέχρι τώρα σύλλογο.
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό george87d » Σάβ Δεκ 06, 2008 2:40 pm

Vintage έγραψε:
george87d έγραψε:
admin έγραψε:Αγαπητά μέλη στην προσπάθεια μας να καθαρίσουμε το φόρουμ απο βομολοχίες που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο θέμα ψές το βράδυ κατα λάθος σβήστηκε όλο το θέμα με τις ως τώρα δημοσιεύσεις. Απολογούμαστε για αυτό το ατυχές γεγονός. Πιστεύουμε ότι έχουν περάσει αρκετά μηνύματα μέσα απο αυτό το θέμα και όσοι ενδιαφέρονται πραγματιΚΆ για τα όσα γράφτηκαν μπορούν να μεταφέρουν τις απόψεις τους σε συνεδρίαση του συνδέσμου. Ούτος ή αλλιώς αν κάποιοι όπως υποστηρίζουν θέλουν να επιφέρουν κάποια αλλαγή δέν πρόκειται να το πετύχουν απευθείας απο το φόρουμ αλλά μέσο του συνδέσμου και των καταστατικών διατάξεων.


+10000000000


κατσε καλα ρε φιλε πολλα χουβαρτας..... ολο πλειοδοτεις δημοπρασια εχουμε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:[/quote
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: E Φιλε περκειμον εβρουμεν καμια λυση με το θεμα διοτι εν παει αλλο!! Στο τελος εν να μεν καμουμεν τιποτε τσιε εν να μεινουμεν στα λογια!! :mrgreen: :mrgreen:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar
Άβαταρ μέλους
george87d
 
Δημοσ.: 371
Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 6:58 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Rambo » Σάβ Δεκ 06, 2008 4:50 pm

Αγαπητοί φίλοι του υποβρύχιου κυνηγίου.

Αυτή η συζήτηση πρέπει να σταματήσει αμέσως, γιατί η σύγχυση που προκαλείται από τις ψευδείς κατηγορίες προς το ΔΣ του σύλλογου και απειλές προς συγκεκριμένα άλλα άτομα, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν προς το σύλλογο και το άθλημα.

Ο φίλος μου Κος Γιάννης Βούρας σε σημερινή τηλεφωνική μας συνομιλία, όπως και σε χθεσινή του τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το γραμματέα του συλλόγου, έδωσε πλήρη εμπιστοσύνη στο ΔΣ του συλλόγου.

Αυτή η κατάσταση που προκλήθηκε από την ανωνυμία σας, παραλίγο να φέρει το ΔΣ σε αντιπαράθεση με το φίλο Γιάννη Βούρα, ο οποίος δεν έχει τελικά καμιά ανάμιξη με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης όλοι οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου, όπως και όλα τα επίτιμα μέλη του, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από το ΔΣ του συλλόγου.

Οιοσδήποτε έχει οποιονδήποτε παράπονο ή απορία σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

Ο σύλλογος δεν θα ξανασχοληθεί με το θέμα.

Παναγιώτης Ευσταθίου
gpe@cytanet.com.cy
99418144

Υ.Γ.
Αν μέσα από τη σύγχυση που προκάλεσε η ανωνυμία έγραψα στο forum κάτι το οποίο δεν έπρεπε ή έθιξα κάποιο, ζητώ συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Rambo
 
Δημοσ.: 16
Εγγραφη: Τρί Νοέμ 27, 2007 8:29 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 5:05 pm

Rambo έγραψε:Αγαπητοί φίλοι του υποβρύχιου κυνηγίου.

Αυτή η συζήτηση πρέπει να σταματήσει αμέσως, γιατί η σύγχυση που προκαλείται από τις ψευδείς κατηγορίες προς το ΔΣ του σύλλογου και απειλές προς συγκεκριμένα άλλα άτομα, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν προς το σύλλογο και το άθλημα.

Ο φίλος μου Κος Γιάννης Βούρας σε σημερινή τηλεφωνική μας συνομιλία, όπως και σε χθεσινή του τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το γραμματέα του συλλόγου, έδωσε πλήρη εμπιστοσύνη στο ΔΣ του συλλόγου.

Αυτή η κατάσταση που προκλήθηκε από την ανωνυμία σας, παραλίγο να φέρει το ΔΣ σε αντιπαράθεση με το φίλο Γιάννη Βούρα, ο οποίος δεν έχει τελικά καμιά ανάμιξη με το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης όλοι οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου, όπως και όλα τα επίτιμα μέλη του, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από το ΔΣ του συλλόγου.

Οιοσδήποτε έχει οποιονδήποτε παράπονο ή απορία σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

Ο σύλλογος δεν θα ξανασχοληθεί με το θέμα.

Παναγιώτης Ευσταθίου


Υ.Γ.
Αν μέσα από τη σύγχυση που προκάλεσε η ανωνυμία έγραψα στο forum κάτι το οποίο δεν έπρεπε ή έθιξα κάποιο, ζητώ συγνώμη.


Άρα κύριε Πρόεδρε με αποκαλείς ψεύτη για όλα όσα σου χρεώνω και αρνήσε να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα μου? Επίσης ποιός είναι ο λόγος αυτού που γράφεις ότι τάχα έχεις την στήριξη και τα λοιπά? Να ξεχαστεί το θέμα και να συνεχίσεις να ρίχνεις λάσπη στα μέλη ότι τάχα είναι όλα οκ και έχω εγώ το λάθος και να συνεχίσεις όλα όσα κάνεις στο σύλλογο με κέρδος το πρωσοπικό σου συμφέρον? ΑΠάντησε σε παρακαλώ τις κατηγορίες μου ή κάλεσε Γενική Συνέλευση να σε ρωτήσω δημόσια. Και σε παρακαλώ επειδή κοντεύουνε γιορτές ή απάντησε στισ κατηγορίες μου ή κάλεσε Γενική συνέλευση απο εβδομάδας να απολογηθείς αλλιώς θα μαζέψω ακόμα 2 υπογραφές και να καλέσω συνέλευση βάση του καταστατικού για οικονομικό και πρακτικό έλεγχο και ψήφο εμπιστοσύνης. Σύντομα όμως ε. Απο τον νέο χρόνο τουλάχιστον να ενεργοποιηθεί ο σύλλογος και να ανέβει εκεί που του αξίζει και όχι εκεί που τον κατάντησες
Τελευταία επεξεργασία απο Feuilles την Σάβ Δεκ 06, 2008 5:06 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 5:05 pm

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό gdeme » Σάβ Δεκ 06, 2008 5:31 pm

Να σου πω ρε παλικαρι μου:

Γιατι δεν βγαινεις επωνυμα να καταγγειλεις οπως λες οποιον θες να αποκαλυψεις τα οσα ξερεις να τελειώνουμε?

Τοσες μερες δεν καταλαβες οτι αν δεν γινει αυτο, δεν θα συνεχιστει η κουβέντα?

Γιατι απειλεις οτι θα πεις και θα πεις και τελικα τιποτα δεν λες?
Αφου η απειλη σου ειναι οτι αν δεν βγει να σου απαντησει θα πεις αυτα που ξερεις. Τελικα δεν σου απανταει και εσυ συνεχιζεις το ιδιο βιολί.

Καταντησε κουραστικο.

Ο συλλογος συνεδριαζει καθε Τριτη νομιζω (τουλαχιστον ετσι εκανε) και η συγκεντρωση ας το πουμε ειναι ανοικτη για ολους.
gdeme
 
Δημοσ.: 539
Εγγραφη: Κυρ Ιαν 20, 2008 2:56 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 5:44 pm

gdeme έγραψε:Να σου πω ρε παλικαρι μου:

Γιατι δεν βγαινεις επωνυμα να καταγγειλεις οπως λες οποιον θες να αποκαλυψεις τα οσα ξερεις να τελειώνουμε?

Τοσες μερες δεν καταλαβες οτι αν δεν γινει αυτο, δεν θα συνεχιστει η κουβέντα?

Γιατι απειλεις οτι θα πεις και θα πεις και τελικα τιποτα δεν λες?
Αφου η απειλη σου ειναι οτι αν δεν βγει να σου απαντησει θα πεις αυτα που ξερεις. Τελικα δεν σου απανταει και εσυ συνεχιζεις το ιδιο βιολί.

Καταντησε κουραστικο.

Ο συλλογος συνεδριαζει καθε Τριτη νομιζω (τουλαχιστον ετσι εκανε) και η συγκεντρωση ας το πουμε ειναι ανοικτη για ολους.


Άκου ρε φίλε. Οι κατηγορίες μου είναι σαφής και αν κάποιος δεν κατάλαβε να τις ξαναγράψω. Το λοιπόν, δεν το βλέπω ο κύριος Παναγιώτης να βγαίνει να απαντάει και ούτε να συγκαλεί Γενική Συνέλευση. Και νομίζεις ότι είναι ανοικτή. Δεν ήσουν μάλλον στην προηγούμενη συνεδριαση που όποιος τολμούσε να βγεί να μιλήσει του την πέφτανε οι βαλτοί του κυρίου (ΑΧ, ΕΖ κτλ) και όσοι βολεύονται από την παρούσα κατάσταση (στα κυπριακά τρών που λλόου του). Τι να κάνω εγώ προσωπικά? ΝΑ πάω εκεί να μιλήσω και να μουν την πέσουνε οι του κυρίου. ΤΟ λοιπόν φίλε, ξέρω ότι καταντάει βαρετό απλώς θέλω να δώσω την ευκαιρία στον κύριο είτε να απολογηθεί είτε να καλέσει Γενική Συνέλευση. Απλά πράγματα. Αν θές πάρε εσυ ενα τηλ τον πρόεδρο και πες του να το κανονίσει. Το όνομα μου ο κυριος το ξέρει και όπως ειπα εχω οικογενεια και παιδι και ηδη ελαβα κάποια τηλεφωνήματα. Αν δεν απαντησει ο προεδρος, θα βγω απο εβδομαδας και θα πω, φιλοι το ονομα ειναι ταδε και ειμαι μελος του συλλογου απο το 199κατι και κατηγορω τον προεδρο για παρατυπιες, καταχρησεις και οικονομικα οφελη και συμφωνιες για προσωπικο συμφερον. Και να και οι αποδείξεις. Αλλα πρωτα θεωρω τον προεδρο να απολογηθει η να βγει να μιλησει ετσι ώστε να διαφυλαξει την αξιοπρεπεια του και την ακεραιοτητα του σαν χαρακτηρας. ΑΝ ΕΧΕΙ, που δεν το βλεπω
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό george87d » Σάβ Δεκ 06, 2008 7:54 pm

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κανει ρε κοπελια με τουντο θεμα βρεθειτε που κοντα να τα πειτε τσιε τα αλλα ουλλα εν πελλαρες!!!! :evil:
Επικινονιστε με τον Παναη τσιε πετε του να καμει γενικη συνελευση να του τα πειτε τσιε να τα συζητησετε face to face οι που μηνηματουθκια
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar
Άβαταρ μέλους
george87d
 
Δημοσ.: 371
Εγγραφη: Δευτ Νοέμ 10, 2008 6:58 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Feuilles » Σάβ Δεκ 06, 2008 8:04 pm

george87d έγραψε:ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κανει ρε κοπελια με τουντο θεμα βρεθειτε που κοντα να τα πειτε τσιε τα αλλα ουλλα εν πελλαρες!!!! :evil:
Επικινονιστε με τον Παναη τσιε πετε του να καμει γενικη συνελευση να του τα πειτε τσιε να τα συζητησετε face to face οι που μηνηματουθκια


Πιάσε τον ενα τηλέφωνο ρε φίλε να κανονίσει μια γενική συνέλευση από εβδομάδας. Έτσι για να μεν ξεχαστεί ο κουβέντα. Τζε οχι στο μποουλινγκ. Να κανονίσει καμια μεγάλη αίθουσα με μικροφωνο ετσι ώστε να μιλάει ο καθένας με την σειρά και να αποφύγουμε τα προηγούμενα που εγιναν και να γίνει δημοκρατικά. ΟΚ Παναγιώτη?. Μεν γινούμε τζε ρεζίλι πάλι μέσα στον κόσμο :mrgreen:
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες
Feuilles
 
Δημοσ.: 43
Εγγραφη: Τρί Δεκ 02, 2008 10:52 am

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό gdeme » Κυρ Δεκ 07, 2008 7:20 am

Στην προηγούμενη συνελευση που λες, αν αναφερεσε στην αρχικη πριν την εναρξη της νεας χρονιας ήμουν.

Δεν ηρθα απο την αρχη και ουτε έμεινα μεχρι το τελος λογω υποχρεώσεων.

Ωστοσο επιμενω οτι η εβδομαδιαια συνεδρια που υπηρχε (για να μην πω τωρα γιατι δεν ξερω) ήταν ανοικτη για όλους.
gdeme
 
Δημοσ.: 539
Εγγραφη: Κυρ Ιαν 20, 2008 2:56 pm

Re: Σ.Φ.Υ.Υ.Κ. 2008 ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευσηαπό Mirillis » Κυρ Δεκ 07, 2008 2:26 pm

re kopelia stamatate autes tis ma.....es. otan tha ginei i sineleusi aytos i aytoi poy lene diafora kala na kanoun na erthoyn na ta poyn oti exoyn na poyn mprosta se oloys ..... kai na min broyn diafores ftines dikaiologies gia na min erthoyn .i gnwmi i diki moy na brethoyn prwsopo me to ds toy sillogoy kai ta meloi toy gia na teleiwnoyme .o syllogos ekane polla kala.mporei na eginan kai lathi alla aytoi oi anthrwpoi kanoyn oti mporoyn. eimaste opws toys kokores poy theloyn na faei o enas ton allo .gia onoma toy theoy !! anarotithike kapoios posi doyleia kai prwetoimasia xreiazete gia mia xronia mexri telos ?? alla exei mia parimia poy lalei ( apoy en poxo tou xoroy polla traoythkia xerei ! ) ate afiste ta pc sas kai na brethoyme oloi na milisoume , kales psaries!! omiros>>
Mirillis
 
Δημοσ.: 4
Εγγραφη: Παρ Ιουν 13, 2008 5:04 pm

Επόμενο

Επιστροφή στην Ελεύθερη κατάδυση

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

  USEFUL LINKS

- Windfinder forecast
- CYCOFOS weather forcecast
- Google weather forcecast
  Navionics Cyprus Maps

  SISTER SITES


HUNT & SHOOT
MAGAZINE
CYPRUS YACHTING
MAGAZINE
ONLINE
MAGAZINESCyprus Fishing Magazine
P.O. Box 55329, 3821 Limassol, Cyprus | Telephone: +357 25577750 | e-mail: info@cyprusfishingmagazine.com


Copyright © Dacor Advertising & Media LTD 2012
Designed by Dacor