Σελίδα 1 από 1

Καρβούνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 7:39 pm
από kandreas@live.com
Ρε παιδιά, δεν μου λέτε, το Καρβούνι ή άλλιως τονάκι τρώγεται? Κάπου διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση.

Re: Καρβούνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 9:36 pm
από NIKOLAS HARRIS
kandreas@live.com έγραψε:Ρε παιδιά, δεν μου λέτε, το Καρβούνι ή άλλιως τονάκι τρώγεται? Κάπου διάβασα ότι μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση.

ναι μπορει αν φαεις τζαι το καρβουνο που το εψησες μαζι!! :dance:
φατο αφοβα φιλε μου!!!

Re: Καρβούνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 23, 2011 8:08 pm
από kandreas@live.com
Φίλε αν και δεν ήταν και τόσο νόστιμο, κατά τα άλλα μία χαρά!!

Re: Καρβούνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 23, 2011 8:23 pm
από koursaros21
εμεις οι κυπρεοι εν φκαλλουμε σκαρτο ρε παιθκια...παραδεχτητε το :D :D

Re: Καρβούνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 24, 2011 4:29 am
από MariosK
kandreas@live.com έγραψε:Φίλε αν και δεν ήταν και τόσο νόστιμο, κατά τα άλλα μία χαρά!!

Φίλε δοκίμασε την άλλη φορά να το φιλλετάρεις και να το ψήσεις στο τηγάνι-grill για 3-4 λεπτά στην κάθε πλευρά όσον να αρκέψει να ασπρίζει με λίον λαδούιν, αλατούιν, πιπερούιν τζε κανένα αρωματικό (π.χ. εστρακόν) που πάνω του. Το ίδιο μπορείς να κάμεις τζε στα κάρβουνα (αλλά εν αξίζει τον κόπο για 10 λεπτά δουλειάν) ή στο grill του φούρνου.