SiliS wrote:Η αγαπημενη μου συνταγη ειναι σαρδελλα φρεσκα κανενα κιλο ή 5 κουτια αντζουγια ή και τα δυο μαζι, 4 αυγα, λαδι ελιας, και κτυπημα στο πλεντερ να γινουν χυλος, οχι πολυ πικτος. Καπιρα μετα και ζυμωμα στο χερι, με γαντια η χωρις αν θελετε να το απολαυσετε , και αμμο η χωμα για να στησει μαζι με πικατινι νεκατομενα...μετα ψαρεμα με πικατινι...2 - 3 μπαλες στην αρχη και καθε μιση ωρα αναλογως του αν τσιμπα η οχι...
πολλα καλη η συνταγη σου ρε Σιλλι αλλα αν βαλει καπιρα και το ζυμωσεις εν να διαλυεται?