καλαμι αντενα
Re: καλαμι αντενα
Φίλε EVANTIS LOIZOU ευχαριστώ. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω και..........ίσως να κάνουμε και κανένα διαγωνισμό. Το ότι θα μιλήσουμε θα είναι σύντομα.
Στο φίλο Giorko .......Χαίρομαι που η γυναίκα ψαρεύει. Τόσα χρόνια που εγώ άρχισα 2-3 γυναίκες είδα .Ο άνδρας μου σταμάτησε το καλάμι γιατί δεν τα έβγαζε πέρα μαζί μου. Τώρα ασχολείται με το ψαροτούφεκο,και μου κάνει και τον μάγκα.
Πάλι παραπάνω του ψάρκα θα βγάζεις
Ωραία τεχνική και το εγγλέζικο (δεν εδοκίμασα αλλά εφάτσαρέ μου). Θα ήθελα να μάθω περίσσότερα και να εξοπιστώ αναλογα!
Ρε Γιώργκο ήντα ξέρω ο 13ος επέτασεν πηλέ Εν ξέρω πόσα εννα κάμουμε με τούτον τον 13ο
Ωραία τεχνική και το εγγλέζικο (δεν εδοκίμασα αλλά εφάτσαρέ μου). Θα ήθελα να μάθω περίσσότερα και να εξοπιστώ αναλογα!
Ρε Γιώργκο ήντα ξέρω ο 13ος επέτασεν πηλέ Εν ξέρω πόσα εννα κάμουμε με τούτον τον 13ο
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
ακριβώς η ίδια περίπτωση τζαι μένα με τη Έλλη....κάμνω τζαι γω τον μάγκα με το ψτ...angiec wrote:Στο φίλο Giorko .......Χαίρομαι που η γυναίκα ψαρεύει. Τόσα χρόνια που εγώ άρχισα 2-3 γυναίκες είδα .Ο άνδρας μου σταμάτησε το καλάμι γιατί δεν τα έβγαζε πέρα μαζί μου. Τώρα ασχολείται με το ψαροτούφεκο,και μου κάνει και τον μάγκα.
εξεκίνησα να της κάμνω τρενάρισμα για λαυράτζια τζαι τζέφαλους με το ψτ, αλλά για διάφορους λόγους (υγείας παραπάνω) εν λίο δύσκολο να το 'αναπτυξει' ....
νομίζω εν τζαιρός σου να δοκιμάσεις το ψτ (αν δεν το δοκίμασες ήδη ) !!!!
.......... μάντο ξέρεις...ο 13ος εν μαγικός....μπορείς να κάμεις πάμπολλα πράματα....πριν να τον πιάσεις ......άμαν τον πίασεις τζαι μετά.. .... ...του χρόνου πάλεgptochos wrote:Εν ξέρω πόσα εννα κάμουμε με τούτον τον 13ο
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ρε άμπα τζε εν η Έλλη η angiec ?Giorkos wrote:ακριβώς η ίδια περίπτωση τζαι μένα με τη Έλλη....κάμνω τζαι γω τον μάγκα με το ψτ...angiec wrote:Στο φίλο Giorko .......Χαίρομαι που η γυναίκα ψαρεύει. Τόσα χρόνια που εγώ άρχισα 2-3 γυναίκες είδα .Ο άνδρας μου σταμάτησε το καλάμι γιατί δεν τα έβγαζε πέρα μαζί μου. Τώρα ασχολείται με το ψαροτούφεκο,και μου κάνει και τον μάγκα.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
MariosK wrote:Ρε άμπα τζε εν η Έλλη η angiec ?Giorkos wrote:ακριβώς η ίδια περίπτωση τζαι μένα με τη Έλλη....κάμνω τζαι γω τον μάγκα με το ψτ...angiec wrote:Στο φίλο Giorko .......Χαίρομαι που η γυναίκα ψαρεύει. Τόσα χρόνια που εγώ άρχισα 2-3 γυναίκες είδα .Ο άνδρας μου σταμάτησε το καλάμι γιατί δεν τα έβγαζε πέρα μαζί μου. Τώρα ασχολείται με το ψαροτούφεκο,και μου κάνει και τον μάγκα.
''surf casting'' A way of Living
Ούτε η έλλη είμαι ούτε η αστυνομικίνα Είμαι η angie c και το ψαροτούφεκο έχει καιρό που το άφησα μετά από ένα ατύχημα που θα μου στοίχιζε το χέρι μου.Μετά αγόρασα βάρκα 18 πόδια,και ασχολήθηκα με άλλα ψαρέματα.Την πούλησα και τώρα είμαι φαν του αντένα και εγγλέζικο.
Γειά σου marie k,το ξέρω ότι αστειεύεστε,και μου αρέσει που βρήκα μιά τόσο καλή παρέα,και να σηκώνει τα πειράγματα.Την φωτογραφία που έχεις στο πλάι........lanta fishing τη είχα διαλέξει και εγώ αλλά με πρόλαβες.
Το λάντα fishing είναι ούλλη η φιλοσοφία του ψαρέματος για μένα .
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
εχετε χερετισματα που την angie
κοπιαστε για καφε λαλει
κοπιαστε για καφε λαλει
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
θα ήθελα να μάθω όταν πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα αν υπάρχουν ιδιαίτερα χαραχτηριστικά στην αγορά ενός καλαμιού fiber αντένα το balance και το κάρφωμα του . Το πιό ελαφρύ καλάμι fiber 8 metro πόσα ζυγίζει?
- marios pafitis
angiec δεν νομίζω να υπάρχει 8 metro ελαφρύ καλάμι κατασκευασμένο από fiberangiec wrote:θα ήθελα να μάθω όταν πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα αν υπάρχουν ιδιαίτερα χαραχτηριστικά στην αγορά ενός καλαμιού fiber αντένα το balance και το κάρφωμα του . Το πιό ελαφρύ καλάμι fiber 8 metro πόσα ζυγίζει?
- chrysanthos9
φιλε Μαριε επετρεψεμε να σε αμφισβητισω υπαρχει καλαμι 8 μετρο ακομα και 9μετρο εχω ενα αλλη η μυτη του εν πολλα ευαισθητη και ειναι παναλαφρα
Rememper always someone waiting for you at home