Affordable Spinning Rod
Affordable Spinning Rod
Gia sas ,
Isigisi gia kanena kalami spinning 5-20 gr girw sta 2.20 metra me hamilo paravolismo?
mexri ta 70 euros
Isigisi gia kanena kalami spinning 5-20 gr girw sta 2.20 metra me hamilo paravolismo?
mexri ta 70 euros
-
Re: Affordable Spinning Rod
Quantum shotgun
η τιμη του βεβαια εν καπου τζιαμε ,λιο πιο πανω αν θυμαμε καλα....
η τιμη του βεβαια εν καπου τζιαμε ,λιο πιο πανω αν θυμαμε καλα....
Never back down
Φίλε πολλές επιλογές , αν πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα θα βρείς πολλες επιλογές , εντομεταξύ γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ69ways wrote:Gia sas ,
mexri ta 70 euros
Den exw elliniko pliktrologio sto Mac ...sorry an ine provlima na min xanankanw post
Απλά είναι κανόνας του φόρουμ μπορείς να βάλεις ελληνικά εύκολα ψάξε το λίγο για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία
-
μεν σηκωνεις τα χέρια ψηλα τοσο εύκολα ρε φίλε69ways wrote:Den exw elliniko pliktrologio sto Mac ...sorry an ine provlima na min xanankanw post
ορίστε http://greeklishconverter.vangos.eu/ και γράψε οσο θέλεις
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Φίλε εν πολλά εύκολο να βάλεις ελληνικά πάνω στο μακ σου.
Το να μεν ξανακάμεις ποστ για τούντον λόγο είναι άαουτ οφ δε κκουέστιον.
Πώς να βάλεις ελληνικά:
1) Πίενε στα System Preferences του MAC σου
2) Δίαλεξε την επιλογή International
3) Μετά πίενε στο Additional Keyboards and Input Methods
4) Θα σου ανοίξει ένα Keyboard Menu με σημαίες χωρών. Έβρε την ελληνική, διάλεξε την.
Έτοιμος.
Το να μεν ξανακάμεις ποστ για τούντον λόγο είναι άαουτ οφ δε κκουέστιον.
Πώς να βάλεις ελληνικά:
1) Πίενε στα System Preferences του MAC σου
2) Δίαλεξε την επιλογή International
3) Μετά πίενε στο Additional Keyboards and Input Methods
4) Θα σου ανοίξει ένα Keyboard Menu με σημαίες χωρών. Έβρε την ελληνική, διάλεξε την.
Έτοιμος.
-
φίλε ένα καλό καλάμι στο CW που θέλεις γίνε το SHIMANO CATANA. περίπου 60€ εγώ είμαι πόλι ευχαριστημένος
Marios.iona wrote:φίλε ένα καλό καλάμι στο CW που θέλεις γίνε το SHIMANO CATANA. περίπου 60€ εγώ είμαι πόλι ευχαριστημένος
& εγω εχω το shimano catana και πιστευω οτι ειναι καλο
φιλε Μαριε με τι εξοπλιζεις τη μηχανη του καλαμιου? με μισινα ή νημα? και τι διαμετρο ?Marios.iona wrote:φίλε ένα καλό καλάμι στο CW που θέλεις γίνε το SHIMANO CATANA. περίπου 60€ εγώ είμαι πόλι ευχαριστημένος
-
φίλε εννοείτε ότι θα έχεις νήμα. στο catana θα βαλης μηχανακη 2500 για spinning, νημα πανο - κατο 0.23 ( momoi(roz)) ή (shimano) μετα παραμαλλο ιδιο ητε λιγο μεγαλητερη διαμετρο απο το νημα, δεμμενο με κομπο albright, και μετα παραμανα
-
ε φιλε καλησπερα!!! για νημα με διαμετρο 0.23μμ +- εν παρα πολλα χοντρο για σπιν,ειδικα στο catana που εν παραβολικο και δεν θα φοασε να μεν το κοψειMarios.iona wrote:φίλε εννοείτε ότι θα έχεις νήμα. στο catana θα βαλης μηχανακη 2500 για spinning, νημα πανο - κατο 0.23 ( momoi(roz)) ή (shimano) μετα παραμαλλο ιδιο ητε λιγο μεγαλητερη διαμετρο απο το νημα, δεμμενο με κομπο albright, και μετα παραμανα
εν value for money το catana....εχω το σε 2.70μ και 10-30γρ......εδωσε που μερικα καλα ψαρακια χωρις προβλημα.......
Never back down
Affordable Spinning Rod
0.18-0.21mm νομιζω εν μια χαρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
παλε ε ξαερφε εν χοντρο!! 0,15-0,17 μμ....τζε εισαι comple!belluga wrote:0.18-0.21mm νομιζω εν μια χαρα!
Never back down
-
εγώ θα πηγαίνα μέχρι .18 οxι πιο κάτω. εν παθαίνει tpt το Catana. καλά όταν βαλης στο Catana 0.15 στο ultra light spinning τι θα valis;