ΠΑΡΈΑ ΓΙΑ SPINNING
ΠΑΡΈΑ ΓΙΑ SPINNING
Χαιρετίζω τους φίλους το forum. Καινούργιος και στο spinning καινούργιος και στο forum, αίσχη λείο καιρό που το παρακολουθώ και επήρα το απόφαση και έγινα μέλος και γω. Αν έχει κάποιο που περιοχή Λεμεσού που μες το σαββατοκύριακο θέλει να κοπιάσει να πάμε γιακαμια εξόρμηση spinning ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.
-
Re: ΠΑΡΈΑ ΓΙΑ SPINNING
και εγώ είμαι νέος ρε παιδιά στο σπίννινγ, και θα ήθελα μερικές συμβουλές.
εθκιεύασα το φόρουμ και έμαθα κάμποσα πράματα αλλά εν και πειράζει να μάθω και άλλα.
όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ. η και που δαμέ αν θέλει για διάφορα πράματα...
έχω ενα καλάμι δίσπαστο 2,1 μετρα, 5-25 κάστινκγ γουέιτ, και μια μηχανούα AURIS FDX 3000
προτίνετε ό,τι θέλετε, είναι χρήσιμο!
εθκιεύασα το φόρουμ και έμαθα κάμποσα πράματα αλλά εν και πειράζει να μάθω και άλλα.
όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ. η και που δαμέ αν θέλει για διάφορα πράματα...
έχω ενα καλάμι δίσπαστο 2,1 μετρα, 5-25 κάστινκγ γουέιτ, και μια μηχανούα AURIS FDX 3000
προτίνετε ό,τι θέλετε, είναι χρήσιμο!
κοπελια ο συνδεσμος απο την ακτή στισ 17 Ιουνίου θα κάνει δωρεάν σεμινάρειο για spinning στην Πάφο και κανονίστε να έρθετε θα μάθετε πολλά
-
υπαρχει καποιο αλλο σεμιναριο λευκωσια ή καπου ποιο κονταadmin wrote:κοπελια ο συνδεσμος απο την ακτή στισ 17 Ιουνίου θα κάνει δωρεάν σεμινάρειο για spinning στην Πάφο και κανονίστε να έρθετε θα μάθετε πολλά
θα προσπαθησω να ερθω αλλα επειδη ειναι μακρια
ευχαριστω
admin, μπορείς να μας δόσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για το σεμινάριο ? σε πιο μέρος θα γίνει και τι ώρα ?
πληροφορίες υπάρχουν στην ενότητα ψάρεμα απο την ακτή c.a.b.a.c
Το σεμιναριο για SPINNING θα γινει στις 17/06/12 στην Παφο.Εντος της εβδομαδος θα ανακοινωθει ολο το προγραμμα
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
-
θα πάω αλλά δεν έχω μέσον και προσπαθώ να βρώ...
Καλημέρας σας, φιλε admin η αν ξέρει κάποιος άλλος την περιοχή που θα γίνει μπορείτε να μας ενημερώσετε?
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του κάστρου στην Πάφο την Κυριακή 17/06/2012 η ώρα 09:00 π.μ.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
.
- Attachments
-
- .
- 17.06.2012 A4 ENIMEROTIKO 2012.jpg (88.32 KiB) Viewed 6615 times
Έκτες επετακτικαμε με κάτι παρέες ladies mile να βρέξουμε κανένα ψάρουι και εμμείναμε τζιαμε,τσιμπιά ούτε για δείγμα.