ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ....
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ....
Γειά σας κοπέλλια από την όμορφη Μυτιλήνη! Τούτη τη βδομάδα το team (Σπύρος και Κώστας) που πάμε ψάρεμα επίαιννε κάθε μέρα χωρίς εμένα επειδή είχα κάτι εργασίες να κάμω.. Επιάσαν αρκετά ψάρια (λαβράκι 2.600kg, λούτσους, γοφάρια)... Τζαι εγώ εθκιάβαζα....
Μιά φορά εκατάφερα να πάω για λίο με αποτέλεσμα 3 γοφάρια τζαι ένα σαφρίδι...
Εχτές όμως ετελιώναν οι εργασίες τζαι θα μου το πληρώναν τα ψάρια ...
Με το που πάμε πιάνω 4 γοφάρια αλλά τα δύο χάνω τα κάτω που τα πόδια μου.. Μετά χτυπά το τηλέφωνο μου... Η πρώην... ''Θέλω βοήθεια σε εκείνη την εργασία που σου είπα''... Εγώ ο μαννός είχα της πει ότι θα πάω που πιο πριν... Τα ψάρια ετσιμπούσαν όμως... Αφήνω τα κοπέλλια τζαι πάω με την ελπίδα να τελιώσουμε γλήορα με την εργασία για να συνεχίσω να σπιννάρω.. Ναι καλό... Χτυπά το τηλέφωνο μου μετά που καμιά ώρα.. Ο Κώστας τζαι λαλεί ''ρε φίλε έλα γλήορα με τη φωτογραφική σε παρακαλώ..'' Πάω τζαι δείχνουν μου με τον Σπύρο έναν ΛΑΒΡΑΚΑ μεγάλο τζαι 2 πιο μικρούς.. Εγώ επέλλανα... Έπια το καλάμι τζαι στη 2η βολή είχα ψάρι.. Ξεψαρίζει.. @!#@!#@!#%@$#!@#%!%@!@@@#@!#$@#%@!
Μετά που 2 βολές πιάνω τζαι εγώ το δικό μου! Πάλε καλά!
Μετα που πολλές φωτογραφίες εφύαμε τζαι επήα να τελιώσω νευριασμένος την εργασία με την άλλη...
Την μέρα που είσχε πολλά ψάρια, ετσιμπούσαν, εν είχα διάβασμα τζαι εμπορούσα να ψαρέψω με την ησυχία μου, εθυμήθηκε η άλλη την εργασία της...
Τζαι η ειρωνία? Εν πρώην τζαι όι νυν....
Άρα φίλοι μου μια γυναίκα φταίει για ούλλα....
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!!!
Υ.Γ. ο λάβρακας εζύγιζε με το χαβιάρι του 5.600kg (επέρασε μας για 300gr ο Κώτσιος )
Καλές ψαριές σε όλους!
Μιά φορά εκατάφερα να πάω για λίο με αποτέλεσμα 3 γοφάρια τζαι ένα σαφρίδι...
Εχτές όμως ετελιώναν οι εργασίες τζαι θα μου το πληρώναν τα ψάρια ...
Με το που πάμε πιάνω 4 γοφάρια αλλά τα δύο χάνω τα κάτω που τα πόδια μου.. Μετά χτυπά το τηλέφωνο μου... Η πρώην... ''Θέλω βοήθεια σε εκείνη την εργασία που σου είπα''... Εγώ ο μαννός είχα της πει ότι θα πάω που πιο πριν... Τα ψάρια ετσιμπούσαν όμως... Αφήνω τα κοπέλλια τζαι πάω με την ελπίδα να τελιώσουμε γλήορα με την εργασία για να συνεχίσω να σπιννάρω.. Ναι καλό... Χτυπά το τηλέφωνο μου μετά που καμιά ώρα.. Ο Κώστας τζαι λαλεί ''ρε φίλε έλα γλήορα με τη φωτογραφική σε παρακαλώ..'' Πάω τζαι δείχνουν μου με τον Σπύρο έναν ΛΑΒΡΑΚΑ μεγάλο τζαι 2 πιο μικρούς.. Εγώ επέλλανα... Έπια το καλάμι τζαι στη 2η βολή είχα ψάρι.. Ξεψαρίζει.. @!#@!#@!#%@$#!@#%!%@!@@@#@!#$@#%@!
Μετά που 2 βολές πιάνω τζαι εγώ το δικό μου! Πάλε καλά!
Μετα που πολλές φωτογραφίες εφύαμε τζαι επήα να τελιώσω νευριασμένος την εργασία με την άλλη...
Την μέρα που είσχε πολλά ψάρια, ετσιμπούσαν, εν είχα διάβασμα τζαι εμπορούσα να ψαρέψω με την ησυχία μου, εθυμήθηκε η άλλη την εργασία της...
Τζαι η ειρωνία? Εν πρώην τζαι όι νυν....
Άρα φίλοι μου μια γυναίκα φταίει για ούλλα....
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ!!!
Υ.Γ. ο λάβρακας εζύγιζε με το χαβιάρι του 5.600kg (επέρασε μας για 300gr ο Κώτσιος )
Καλές ψαριές σε όλους!
- Attachments
-
- DSC01197 - Copy.JPG (87.23 KiB) Viewed 6563 times
-
- DSC01189 - Copy.JPG (99.63 KiB) Viewed 6572 times
-
- DSC01187 - Copy.JPG (167.73 KiB) Viewed 6563 times
Re: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ....
...
- Attachments
-
- DSC01231 - Copy.JPG (176.43 KiB) Viewed 6560 times
-
- DSC01223 - Copy.JPG (106.79 KiB) Viewed 6558 times
- mariosspinning
Μπραβο κοπελια ηβρετε το κουμπι τους
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
το μόνο σίουρο ότι η ή οι νυν, θα τρων φρέσκο ψάρι
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
εεε ε καλά .. καθε 2 ριξιές και ψάρι ...
να πιω τον καφέ μου και να πιάσω αλλό κανένα ψάρι ,κατα προτίμηση λαβράκι πάνω που 3 κιλά.
να κνιστώ επειδή τρώει με και μετά να πιασω και κανένα γοφάρι
μπράβο παιδιά
να πιω τον καφέ μου και να πιάσω αλλό κανένα ψάρι ,κατα προτίμηση λαβράκι πάνω που 3 κιλά.
μπράβο παιδιά
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
καλα λαβρακια... και μακρυα απο πρωην !! ζηλευω....θελω να παω φοιτητης
Esox Lucius
Eπελλανες μας ρε φιλε ,μα παιζεις με τον πονο μας? Μπραβο παντως εν ωραια να βλεπεις οτι καπου υπαρχουν ψαρια
Αυτά είναι!!
Άμα έχει ψάρια........... πιάνεις ψάρια, όϊ τον μύτα!
fISHANDCHIPS wrote:εεε ε καλά .. καθε 2 ριξιές και ψάρι ...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ευχαριστώ ρε κοπέλλια!!
ΜΟΝΟ ΨΑΡΕΜΑ
Καλά ψαρέματα τζαι μακάρι να διασταυρωθούν τζαι εσάς τα τεχνητά σας με έτσι λάβρακες!
Ούλλοι τρων δαμέ ρε Γιώρκο! Κανονίζουμε παρέα μεγάλη τζαι παίρνουμε τα σε ταβέρνα τζαι ψήνει μας τα τζαι τρώμε.. όσο για νυν τζαι πρώην... κανεί!!Giorkos wrote:
το μόνο σίουρο ότι η ή οι νυν, θα τρων φρέσκο ψάρι
ΜΟΝΟ ΨΑΡΕΜΑ
Όντως ρε Greg... Μακριά αν θέλουμε να δούμε χαΐριGreg wrote:καλα λαβρακια... και μακρυα απο πρωην !! ζηλευω....θελω να παω φοιτητης
Καλά ψαρέματα τζαι μακάρι να διασταυρωθούν τζαι εσάς τα τεχνητά σας με έτσι λάβρακες!
shimano catana reel and rod!Greg wrote:Shimano catana reel?
στην κυπρο γνωστή και ως shimano KARTANA
Ναι ναι τούτη είναι