Spinning απο παραλια
-
Re: Spinning απο παραλια
Το γοφαρι αδερφε Ελλαδα........Το καλαμι οπου κ να εισαι,οσο πιο μακρυ ειναι τοσο πιο μακρυα θα στελνεις το τεχνητο σου...
συμφωνω και με τους 2 σας..γιαννο δεν νομιζω να ψαρευω αποκλειστικα λαυρακια αλλα και οτι διποτε αλλα αρπακτικα εχουμε στην κυπρο....τακη οταν θα παω ελλαδα μπορει να τα καταφερω να παω ενα γρηγορο ψαρεμα μηπως πιασω κανενα γοφαρακι
-
εχουμε και μεις γοφαρια στην κυπρο...........τουλαχιστον καμια 20αρια ακουσα παλιοτερα οτι πιασαν 1-2 προς παφο μεριες!nikolasarkaka wrote:ειπα τζε εγω ρε φιλε ηρταν τα γοφαρια στην κυπρο
πιο παλια μπορει να ειχε αλλα με τους δυναμιτες που εβαζαν εν εμεινε τιποτε..christos nic wrote:εχουμε και μεις γοφαρια στην κυπρο...........τουλαχιστον καμια 20αρια ακουσα παλιοτερα οτι πιασαν 1-2 προς παφο μεριες!nikolasarkaka wrote:ειπα τζε εγω ρε φιλε ηρταν τα γοφαρια στην κυπρο
-
Φιλε Γιαννο το λαβρακι μπορει να βρεθει παντου!!!!,πολλες φορες βρισκετε μεταξυ βραχων κτλ με σκοπο την ενεδρα..κυνηγα στην και στην θολουρα και σε δυνατα ρευματα..λαβρακι καθαρα αγριο που πηρα μια φορα σε σπιννιγκ(ολοχρυσο με εμφανεις διαφωρες απο του ιχθυοτροφιου )οχι γριζο κτυπησε πολλα κοντα απο τους βραχους..ομως η μεγαλη βολη σιγουρα κατα την αποψη μου σου δινει μεγαλυτερες ευκαιριες..giannosP wrote:Ναι, αλλα ενεν μονο το μηκος του καλαμι αλλα και το ειδος του τεχνιτου π.χ το κουταλακι εν ενα τεχνιτο που εχει μεγαλη αντισταση στον αερα και χαμηλα gr. βαρος (το σειγκεκριμενο που χρισιμοποιο ειταν 3γρ.).Τωρα κατα ποσων ενα σε βοηθηση το θεμα με το μηκος του καλαμιου, πρεπει να δεις και το c.w του καλαμιου.Λογο του οτι τα λαυρακια, εν τζαμε που σπαζει το κυμα( αν καμνω λαθος διορθοστε με) νομιζω εν θα χριαστης και τοσο μακρινες βολες.
στην προηγουμενη σου απαντηση ειπες για το λαβρακι πως ειναι το πρωτο σου και το τελευταιο..τι εννοεις φιλε τελευταιο.. για το μεγεθως που ηταν πολυ μικρο?
εγω φιλε μου χωρις να θελω να σε κατηγορισω η να καμω τον δασκαλο (σιγουρα ηταν το πρωτο σου καταλαμβαινω και ωραια η εμπειρια σου επισης)θα το εβαζα πισω να μεγαλωσει να γεννηση και παλε την χαρα του θα την επερνα διπλα !
φιλε, Christo το οτι ειταν μικρο ενοιητε. Πολλα ακουσα για τα λαυρακια,απο παλιους ψαραδες,π.χ οτι ειναι τοσο εξειπνα και δησκολα τα ξεγελας, τωρα γιατι αραγε αυτο το λαυρακι,ξεγελαστικε απο εμενα αυτο παραμενει μυστιριο .Και συμφωνω απολειτα οτι επρεπε να το απελευθεροσω, αλλα λογο της απειριας μου σε αυτο το ψαρεμα δεν μπορεσα.
Life is a game....Fishing is serious!
-
Φιλε το πως το ξεγελασες ειναι μαλλον λογω του κυμματισμου που υπηρχε..τωρα για το λαβρακι πολλα λενε, ακουσα και εγω αρκετα..το θεμα ειναι να τα ακους να τα εχεις υποψη και να παρακολουθας στα ψαρεματα σου τι πραγματικα συμβαινει..εγω αυτα που ειπα ειναι πραγματα που τα ειδα με τα ματια μου στα ψαρεματα μου..εγω θα πω επιθετικο αρκετα(μιλω για το αγριο)! δεν εχω πολλες εμπειριες σε αγριο λαβρακι για να πω περισσοτερα..το λαβρακι ομως του υχθιοτροφιου ειναι αρκετα ευκολο να το παρεις συνηθως απο παραλια με μικρα σιλικονουχα(ζοκες)
εχτες εκαμα την δευτερη μου εξορμηση με spinning,παντα απο παραλια και εδεχτηκαμε ωραια χτυπηματα απο μια λιτσα μονο που επειδη εν ξερω καλα ακομα εν εκαταφερα να την πιασω και το αλλο σημερα εκοψα το popper μου της duel και κλεω το ακομα
- chrysanthos9
μεγαλη λιτσα ρε φιλε ? ατε αθριο μακαρι να την πιασεις
Rememper always someone waiting for you at home
ετσι οπως την ειδα ρε φιλε πρεπει να εφκαλε 1+ kg εκαμε μου τσε το τεχνιτο λιο γεριμο ....αυριο ρε φιλε εν νομιζω να την ξαναδω γιατι εμεινα διχως το popper μου
- chrysanthos9
μια χαρα μα εν δυνατον να εν κοντα και να σιρεις τεχνητο και να μεν το τσιμπησει ρε φιλε?
Rememper always someone waiting for you at home
που ενα παεις spinning ρε Χρυσανθε μιλουμε.... επρεπε ποτζι στους τοπους μας να πιαεις τζε κατι με spinning
-
ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΝΙΝΚ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ