Για σε όλους.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός set καλαμιού και μηχανής για spinning. Τα χρήματα που θα διαθέσω είναι περίπου 150~200 ευρώ. Σκοπεύω να ασχοληθώ με spinning στη θάλασσα (από την ακτή). Θα προτιμούσα allround λύση.
Ευχαριστώ
Καλάμι και μηχανή
Re: Καλάμι και μηχανή
Πιασε ενα καλαμι spinning 10-30 gr και μια μηχανουα 25-30αρα! Εγω που ξεκινω τώρα εχω καλαμι 10-30γρ και μια μηχανουα 35αρα που την ειχα για casting αλλα εβολεψε με σε spinning!
Αν εισαι απο Λευκωσία πηαινε στα μαγαζια και θα σε βοηθήσουν στο στήσιμο του καλαμιού σου!
Αν εισαι απο Λευκωσία πηαινε στα μαγαζια και θα σε βοηθήσουν στο στήσιμο του καλαμιού σου!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- konstantinos kalogir
Προτίμα ύψος καλαμιού 2.70-2.75, αφού θα ψαρεύεις θάλασσα θέλεις ένα αρκετά ψηλό καλάμι... (Για αρχή) Όσο αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστηκά του θα συμφωνήσω με τον ptocho!! Cave, Greg, βοηθάτε λίο παραπάνω εσείς που το κατέχετε καλύτερα το πράμα!!
Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταποκριση σας
Επιπλέον να σας πω ότι σκεφτομαι να αγοράσω από internet, όποτε αν έχετε να μου πείτε πιο συγκεκριμένες λύσεις βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα.
Thanx
Επιπλέον να σας πω ότι σκεφτομαι να αγοράσω από internet, όποτε αν έχετε να μου πείτε πιο συγκεκριμένες λύσεις βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα.
Thanx
no singature
-
υπάρχουν καλά καλαμια και μηχανές που θα κάμνουν την δουλειά σου, που την ντοπια αγορά και βρίσκεις και σε καλές τιμές ... νομίζω δεν υπάρχη λόγοςalive wrote:Επιπλέον να σας πω ότι σκεφτομαι να αγοράσω από internet, όποτε αν έχετε να μου πείτε πιο συγκεκριμένες λύσεις βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα.
Thanx
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- konstantinos kalogir
Όταν έχεις να κάμεις με αγορά καλαμιού ή μηχανισμού προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου, και όχι απλά να δεις μια φωτογραφία που ένα σάιτ. Τωρά βέβαια αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου το οποίο το ψαρέυει κάποιος γνωστός σου ή anw έπεσε κάποια στιγμή στα χέρια σου, τότε το ιντερνετ δεν ειναι άσχημη επιλογή.. Πάντα προσωπική μου άποψη..alive wrote:Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταποκριση σας
Thanx
-
Φιλε alive! Καλησπερα
ΑΝ θελεις και την δικη μου αποψη, στο price range για το οποιο ενδιαφερεσαι, σε διαβεβαιω οτι στην τοπικη αγορα υπαρχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ προτασεις.
Καποιοι εισαγωγεις μπορει να σου δωσουν ακομη και επιλογη να παραγγειλης καποια πραγματα.
Πες μου απο που εισαι να σου συστησω καποια καταστηματα αν θελεις.
Απο το εξωτερικο αξιζει αν θα φερης ακριβα πραγματα η αν δεν θα πληρωσης ναυλο και φορους
ΑΝ θελεις και την δικη μου αποψη, στο price range για το οποιο ενδιαφερεσαι, σε διαβεβαιω οτι στην τοπικη αγορα υπαρχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ προτασεις.
Καποιοι εισαγωγεις μπορει να σου δωσουν ακομη και επιλογη να παραγγειλης καποια πραγματα.
Πες μου απο που εισαι να σου συστησω καποια καταστηματα αν θελεις.
Απο το εξωτερικο αξιζει αν θα φερης ακριβα πραγματα η αν δεν θα πληρωσης ναυλο και φορους