Επδ πρεπει να συγυρισω λιο, θα βαλω διαφορα πραματα του σπιννινγκ για πουλημα
3 καλαμια, shimano beastmaster, shimano alvio και ενα τραμπουκο εν θυμουμε μοντελλο. Επισης 2 μηχανουες mitchel 2000 καθως και καμια 30-40 ψαρουθκια. Αν ενδιαφερετε καποιος να με πιασει τηλ για να του δωσω πιο πολλες λεπτομερειες.
Επισης αν ενδιαφερετε καποιος, τα δινω ολα πακετα 300ευρω. Ειναι με διαφορετικα ακτιον και μεγεθη οποταν θα βολεψει σε ολα τα ηδη σπιννινγ
99664277
Spnning Rods for Sale
Re: Spnning Rods for Sale
για οσους ζητησαν πληροφοριες
Αlivio 180cm 3-15γρ 20 ευρω
Beastmaster 270cm 5-20gr 80eur
Tα καλαμια εχουν χρησιμοπιηθει 1 φορα το μικρο και 2 το μεγαλο
οι μηχανισμοι 50 ευρω ο ενας. πραγματικα αξιζει να τους δειτε
και τα ψαρακια 90 ευρω ολα μαζι. γυρω στα 30 ψαρακια, κουταλικια, σιλικονουχα καθως και θηκες για τις μπρακαρολες επισης καινουργιες μπρακαρολες για αλλαγες
το πακετο παει ολο μαζι στα 260ευρω γιατι τελικα το τραμπουκο εσπασε, αλλα οποιος το θελει για εξαρτηματα, δαχτυλιδια κτλπ μπορω να του το δωσω
Αlivio 180cm 3-15γρ 20 ευρω
Beastmaster 270cm 5-20gr 80eur
Tα καλαμια εχουν χρησιμοπιηθει 1 φορα το μικρο και 2 το μεγαλο
οι μηχανισμοι 50 ευρω ο ενας. πραγματικα αξιζει να τους δειτε
και τα ψαρακια 90 ευρω ολα μαζι. γυρω στα 30 ψαρακια, κουταλικια, σιλικονουχα καθως και θηκες για τις μπρακαρολες επισης καινουργιες μπρακαρολες για αλλαγες
το πακετο παει ολο μαζι στα 260ευρω γιατι τελικα το τραμπουκο εσπασε, αλλα οποιος το θελει για εξαρτηματα, δαχτυλιδια κτλπ μπορω να του το δωσω
Eπδ χρειαζομε τα cash η τιμη του πακετου παει 200ευρω αν τα αγορασει καποιος ολα μαζι. το πακετο θα καλυψει καποιον για ολα τα ειδη σπιννινγ
εν εχει κανενα
επισης ανταλλασωνται με αλλο εξοπλισμο, καστινγκ η εγγλεζικο αλλα παρομοιας αξιας
επισης ανταλλασωνται με αλλο εξοπλισμο, καστινγκ η εγγλεζικο αλλα παρομοιας αξιας
- theodoulos
ρε παμπο αν εκρατουν λεφτα ηταν να τα πιαω... περιμενε, να παω ελλαδα, να ερτω πισω, νακαμω τα γενεθλια μου τζαι αν αν μου αρτηρησουν ριαλλια..................
Θωρουμεν τζαι καμνουμεν
Θωρουμεν τζαι καμνουμεν
χεχε ατε να δουμε και θελω αλλη μηχανουαtheodoulos wrote:ρε παμπο αν εκρατουν λεφτα ηταν να τα πιαω... περιμενε, να παω ελλαδα, να ερτω πισω, νακαμω τα γενεθλια μου τζαι αν αν μου αρτηρησουν ριαλλια..................
Θωρουμεν τζαι καμνουμεν
Παιδια 150ευρω τα δινω αν βρεθει καποιος. μονο για αυτο το διαστημα γιατι θελω να παραγγειλω ενα καλαμι
2 καλαμια + 2 μηχανουες και καμποσα ψαρουθκια. χωριστα δεν τα πουλω
2 καλαμια + 2 μηχανουες και καμποσα ψαρουθκια. χωριστα δεν τα πουλω
ετσι οπος παεις κατω κατω εννα καρτερούμε ουλλοι οσπου εννα ππέσει
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
ε μα ειπα για τουτο διαστημαTryfon wrote:ετσι οπος παεις κατω κατω εννα καρτερούμε ουλλοι οσπου εννα ππέσει
Tα πραγματα ανοικουν πλεον στον κυριο Σταυρου. Καλο ψαρεμα φιλε