Καλάμι inchiku

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Post Reply
NikolasPhilippou
Posts: 68
Joined: Thu Apr 24, 2014 10:16 am

Καλάμι inchiku

Post by NikolasPhilippou »

Παιδιά τι εξοπλισμό πρέπει να αγοράσω για inchiku και ποσα είναι περίπου

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: Καλάμι inchiku

Post by admin »

εξαρτάτε απο πόσα λεφτά κρατάς μποείς να βρείς σετ απο 150 ευρώ μέχρι 500 ευρώ φυσικά κατά καιρούς υπάρχουν και μεταχειρισμένα σε πολύ καλές τιμές. Το καλάμι για το inchiku είναι ποιό μαλακό, αυτά είναι απο ένα άρθρο που δημοσιεύσαμε στο περιοδικό τεύχος 17

Για αυτή την τεχνική θα χρειαστείτε ένα πολύ ελαφρύ καλάμι Pe 0.5 μέχρι Pe0,3 (για αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς το Pe να πούμε ότι Pe20=20 λίβρες Pe30=30 λίβρες κ.ο.κ.) και ένα πολύ ελαφρύ υψηλής τεχνολογίας baitcasting μηχανισμό
Τα καλάμια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για την τεχνική Tai/Madai -nchiku είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και λίγο πιο μακριά από εκείνα που χρησιμοποιούμε για κάθετο jigging. Έρχονται με διάφορα action , παραβολικά, fast action, medium action κ.τ.λ. Εσείς πρέπει να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει. Φυσικά πρέπει να ταιριάξουμε και ένα νήμα στον μηχανισμό μας το οποίο να ανταποκρίνεται και στις δυνατότητες του καλαμιού μας. Κατά την δική μου προσωπική άποψη βάλτε και μερικά μέτρα από μια καλή αόρατη μισίνα για οδήγό η οποία πάλι να ανταποκρίνεται και να συνάβει με τον υπόλοιπο σας εξοπλισμό και τα ψάρια τα οποία στοχεύεται.
Πάντα ο εξοπλισμός μας πρέπει να είναι καλά μπαλανσαρισμένος . Εφόσον είσαστε έτοιμοι με τον εξοπλισμό σας η διασκέδαση αρχίζει. Ψάξτε να βρείτε στο βυθόμετρο σας περιοχές που συνδιάζουν αμμώdης βυθούς ενω κοντά βρίσκονται φυκιάδες ή πέτρες. Κάπου εκεί θα υπάρχουν και οι κυνηγοί του βυθού.

NikolasPhilippou
Posts: 68
Joined: Thu Apr 24, 2014 10:16 am

Re: Καλάμι inchiku

Post by NikolasPhilippou »

Ευχαριστω

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”