Σελίδα 1 από 2

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 04, 2008 7:21 am
από admin
Φίλοι θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι αν έχετε κάποιαν ενδιαφέρουσα ιστοριούλα (αστεία- εντυπωσιακή-παράξενη) που σας συνέβηκε κατά την διάρκεια των ψαρεμάτων σας μην διστάσετε να μας την στείλετε μέσο μαιλ για να την δημοσιεύσουμε στο ερχόμενο τεύχος.

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 05, 2009 5:05 am
από angiec
Η ιστορία αυτή έγινε παλιά........Εκείνη μέρα άργησα να ξυπνήσω.Έτρεχα λοιπόν σαν τρελλή να προλάβω το ξημέρωμα στη θάλασσα.Πηγαίνοντας στο Ζύγι έκανα λάθος στο δρόμο, και όταν το αντιλήφθηκα ήμουν στο Κάβερνος.Μπήκα από τον παλιό δρόμο και ξανά πίσω .Στο δρόμο ,τελείος ξαφνικά κτύπησα ένα λαγό.Μετά από το πρώτο σοκ πήρα το φτωχό λαγουδάκι στο αυτοκίνητο, (δεν τρώω ποτέ λαγούς η κουνέλια ) και συνέχεισα το δρόμο μου. Εκείνη τη μέρα αγόρασα και καινούριες μπότες .Πού κολλά αυτό? Θα δείτε....Πατούσα στο νερό και ψαρεύα . Τραβούσα το όγδοο λαυράκι όταν δεν μπορούσα να κουνίσω το αριστερό μου πόδι. Δεν έδωσα σημασία ο νους μου ήταν στο λαυράκι μην το χάσω.Καινούριες μπότες σκέφτηκα,και δύο νούμερα πιό μεγάλες λογικό δεν ήτανε? Και όμως ....έλα που δεν...Ένα οχταπόδι τυλιγμένο στο αριστερό πόδι δυόμιση κιλά.Το πήρα και αυτό στη σακούλα μου Κάποιος από τους υπόλοιπους θύμωσε τόσο πολύ με αυτό που άρχισε να βρίζει και μου είπε και τη περίφημη φράση...Εσύ έπρεπε να είσουν στη κουζίνα σου.Τι γυρεύεις εδώ μέσα στους άνδρες? Βλέπετε θήγικε ο εγωισμός του. Από το πρωί δεν πήρε λέπι. Κάποιος από την παρέα εκεί αστειεύοντας του είπε....Ένζιε ξέρεις, το οχταπόδι αλόπως εν ...αρσενικό Επερίμενες να έρτη πάνω σου?
Και πού να ήξερε ο κακομοίρης ότι στο αυτοκίνητο ήτανε και ο ΛΑΓΟΣ.......Θα πάθαινε συγκοπή.

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 05, 2009 8:58 am
από MariosK
angiec έγραψε:Η ιστορία αυτή έγινε παλιά........Εκείνη μέρα άργησα να ξυπνήσω.Έτρεχα λοιπόν σαν τρελλή να προλάβω το ξημέρωμα στη θάλασσα.Πηγαίνοντας στο Ζύγι έκανα λάθος στο δρόμο, και όταν το αντιλήφθηκα ήμουν στο Κάβερνος.Μπήκα από τον παλιό δρόμο και ξανά πίσω .Στο δρόμο ,τελείος ξαφνικά κτύπησα ένα λαγό.Μετά από το πρώτο σοκ πήρα το φτωχό λαγουδάκι στο αυτοκίνητο, (δεν τρώω ποτέ λαγούς η κουνέλια ) και συνέχεισα το δρόμο μου. Εκείνη τη μέρα αγόρασα και καινούριες μπότες .Πού κολλά αυτό? Θα δείτε....Πατούσα στο νερό και ψαρεύα . Τραβούσα το όγδοο λαυράκι όταν δεν μπορούσα να κουνίσω το αριστερό μου πόδι. Δεν έδωσα σημασία ο νους μου ήταν στο λαυράκι μην το χάσω.Καινούριες μπότες σκέφτηκα,και δύο νούμερα πιό μεγάλες λογικό δεν ήτανε? Και όμως ....έλα που δεν...Ένα οχταπόδι τυλιγμένο στο αριστερό πόδι δυόμιση κιλά.Το πήρα και αυτό στη σακούλα μου Κάποιος από τους υπόλοιπους θύμωσε τόσο πολύ με αυτό που άρχισε να βρίζει και μου είπε και τη περίφημη φράση...Εσύ έπρεπε να είσουν στη κουζίνα σου.Τι γυρεύεις εδώ μέσα στους άνδρες? Βλέπετε θήγικε ο εγωισμός του. Από το πρωί δεν πήρε λέπι. Κάποιος από την παρέα εκεί αστειεύοντας του είπε....Ένζιε ξέρεις, το οχταπόδι αλόπως εν ...αρσενικό Επερίμενες να έρτη πάνω σου?
Και πού να ήξερε ο κακομοίρης ότι στο αυτοκίνητο ήτανε και ο ΛΑΓΟΣ.......Θα πάθαινε συγκοπή.


Απαιτώ η Angie να αποκλειστεί από όλους τους διαγωνισμούς και κληρώσεις του φόρουμ!!! (ΡΟΛΑΝΔΟ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!)

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 05, 2009 12:17 pm
από admin
Απλα να ενημερώσουμε την αγγελική ότι ο ρολάνδος ότι κληρωθεί σε διαγωνισμό το κερδίζει :idea:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 7:44 am
από angiec
Καλημέρα Άριστε ,τι εννοείς ότι κληρωθεί σε διαγωνισμό ? Είναι με κλήρωση η παίρνει όλα τα βραβεία και σαρώνει¨? Αν θυμάσαι υπάρχει η παροιμία .....η κούζα πάει πολλές φορές στη βρύση αλλά σπάζει και τη θέση της την παίρνει άλλη. :) :) :)

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 7:57 am
από MariosK
Βραβεία, κληρώσεις, διαγωνισμούς, δεν χαρίζει τίποτε :lol:! Είναι ο φόβος και ο τρόμος των δωροθετών τζε των μαγαζάτορων! Ο καημένος ο Ντίνος που το anglermania έπαθεν ψυχολογικά :lol:!

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 8:28 am
από konstantinos kalogir
Εν τζαι είναι τυχαίο που κάθεται με τες ώρες και βλέπει τα αστέρια, έχει τα καλά μαζί τους για να τον βοηθούν και στο ψάρεμα και στες κληρώσεις...!! Ακούστε ιστορία και εν να καταλάβετε... Έχει τρια χρόνια δουλεύκω το μονοδόλι, μακάρι να έπιασα πάνω του ένα λαυρακούι και μια μουρμούρα. Πάνω στη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα είπε μου ο Ρολάνδος ότι εν το αγαπημένο του δόλωμα...! Άπιστος Θωμάς εγώ για τες ικανότητες του μονοδολιού,εκανονίσαμε ψάρεμα για να μου αποδίξει τις ικανότητες του δολώματος αυτού!! Περιοχή αεροδρομίου. Ήταν και ο ΜάριοςΚ, ο Giorkos και ο Κοπτίδης τζίντη νύχτα. Επίαμε όλοι που νωρίς εστηθήκαμε, ενώ ο Ρολάνδος ήρτε μετά λόγω υποχρεώσεων. Μόλις ήρτε αντί να στήσει εξοπλισμό για να ψαρέψει, εκανόνισε να παραγγείλει ψαρομεζέδες (!!!) που ένα εστιατόριο τζιαμέ δίπλα για να πάμε να φάμε!! Εν το μεταξύ τόση ώρα τα καλάμια μας μέσα (μιλούμε για 7-8 καλάμια), εν εφάαμε τσίμπημα. Μόνος ο Μάριος έπιασε μια βκιόλα και τζινη μωρό... Πάμε το λοιπόν να φάμε... Όλους η έννοια ήταν πάνω στα καλάμια, ο Ρολάνδος ούτε να συγκινηθεί να βιαστεί λίο με το φαί για να πάει να στήσει...!! Τελικά εσηκώστηκε τελευταίος που το τραπέζι!! Έστησε (2 καλάμια) το ένα με αμερικάνο και το άλλο με μονοδόλι. Εν επέρασε πολλή ώρα έφαε τσίμπημα πολλά δυνατό!!! Δυστυχώς εν εκατάφερε να φκάλει το ψάρι... Μετά που λίγο άλλο τράβηγμα, και μάλιστα με το ψάρι να πέρνει και αρκετά μέτρα φρένο!!! :lol: Δυστυχώς το ψάρι πάλε εσκάλωσε του και δεν εφκήκε. Αλλά το όλο αστείο ήταν πως είμασταν ακόμα 3 άτομα (εγώ μάλιστα έμεινα ως το ξημέρωμα, οι άλλοι εφύαν) και τα μόνα τσιμπήματα (και τι τσιμπήματα) έπιασε τα ο Ρολάνδος που εψάρεψε σαφώς πολλά λιγότερο που εμάς!! Και μάλιστα έφαε τσίμπημα στο μονοδόλι που εγώ επεριφρονούσα...!! Ε τι να κάμω, εξανάρχισα να το δουλεύκω... Επέρασε λίγος καιρός, εν μου έδωσε τίποτε το μονοδόλι. Ξανακανονίζουμε ψάρεμα με το Ρολάνδο, έπιασε την πιο μεγάλη μουρμούρα της νύχτας πάνω σε μονοδόλι!!!! Τζιαμέ που τον επερίπεζα για το δόλωμα του ότι εν έχει περίπτωση να φκάλει ψάρι, εγύρισε το πράμα και επερίπεζε με ο Ρολάνδος!! Τα ψαρέματα τούτα έγιναν το καλοκαίρι, και από τότε χρησιμοποιώ μονοδόλι σχεδόν σε κάθε ψάρεμα. Αποτέλεσμα...; Κανένα!!!

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 10:10 am
από EVANTHIS LOIZOU
Ναι ρε Κωσταντινο :!: :!:
Εν τζιαι επαρατηρησες ομως οτι, το μονοδολιν του ο συγκεκριμενος ψεκαζει το με ενα "μυστικο spray" πριν το συρει μεσα :shock:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 2:22 pm
από admin
[quote="angiec"]Καλημέρα Άριστε ,τι εννοείς ότι κληρωθεί σε διαγωνισμό ?

Είναι με κλήρωση η παίρνει όλα τα βραβεία και σαρώνει¨?

Κάμνει τα ούλα είναι ένας τούτος :lol: :lol: :lol: :D

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 2:25 pm
από admin
EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Ναι ρε Κωσταντινο :!: :!:
Εν τζιαι επαρατηρησες ομως οτι, το μονοδολιν του ο συγκεκριμενος ψεκαζει το με ενα "μυστικο spray" πριν το συρει μεσα :shock:

το μυστικό είναι ότι κάμνεις τους πράκτις μόλις τα αγοράσει τσαι γυμναστική για να είναι κινητικά μέσα στο νερό :lol:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 2:30 pm
από konstantinos kalogir
EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Ναι ρε Κωσταντινο :!: :!:
Εν τζιαι επαρατηρησες ομως οτι, το μονοδολιν του ο συγκεκριμενος ψεκαζει το με ενα "μυστικο spray" πριν το συρει μεσα :shock:

Πραγματικά το μονοδόλι έχει πολλούς που το εμπλουτίζουν βάλλωντας του μέσα με σύρριγα εν ξέρω και εγώ τι...Ο Ρολάνδος όμως βάλλει το έτσι! Εκτός και αν τα πομπάρει πριν τα φέρει!! :lol:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 2:40 pm
από MariosK
Γιατί νομίζεις αρκεί πάντα να έρτει ψάρεμα :wink:. Φκάλλουν ΟΥΚ τα μονοδόλια πριν να εγκριθούν για ψάρεμα. Αφού για να καταλάβεις που τον θωρείς τζε έρκετε με ένα κουτί, τζίνα είναι η τελική πεντάδα, the dream team, που τα 40 που εδοκίμασεν που σπίτι!!!

Υ.Γ. Εντομεταξύ που να μπει να τα δει τούτα ούλλα εν την εγλιτώνουμεν :lol:!

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 3:16 pm
από gptochos
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καμνει τους ντοπινγκ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 07, 2009 3:34 pm
από Tryfon
πεεε αψιουρισμα που εννα συρε ο ρολανδος....
:lol:

Re: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 5:54 am
από angiec
Ακούω Ρολάντο,Ρολάντο............και Ρολάντο δεν βλέπω.. :think: :think: :think: :think: :think: :think: