ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΕΞΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

Greg

Re: ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?

Post by Greg »

σωληνες πλαστικες ή απο χαρτονι, τα καλαμια μεσα τους και check in! δεν μπορεις να τα χεις κατα τη διαρκεια της πτησης.. σε πτηση που ειχα απο ελλαδα κυπρο (μαζι με καποιον αλλο γεριμο), αναγκαστηκαν να καθυστερησουν το αεροπλανο μεχρι να κατεβασουν τα καλαμια μας και να τα φορτωσουν στη θεση των αποσκευων 8-)
Esox Lucius

apsavvas

Post by apsavvas »

υπάρχουν στη αγορά σκληρές θήκες αλλά αν θες κάτι πιο οικονομικό σωλήνα χάρτινη όπως είπε και ο Greg ή και σωλήνα αποχέτευσης που έχει και πώματα που βιδώνουν επάνω καλύτερα.. τη δίνεις στα special package όταν κάνεις check in και είναι μια χαρά.
Και στο σωλήνα βάλε νάιλον με αέρα. Αν δεν βρίσκεις βάλε χαρτιά ανάμεσα στα καλάμια σου.
The only source of knowledge is experience

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

Ευχαριστω παιδια ηδη εφτιαξα με PVC θηκη και κατι τελευταιο τους μηχανισμους μπορω να τουσ εχω σε τσαντα πλατης???

apsavvas

Post by apsavvas »

ειναι καλυτερο να τις βαλης μαζι με τα ρουχα σου μπας και σου κανουν προβλημα φιλε.

admin
Site Admin

Post by admin »

τώρα η αεροπορικές εταιρείες και ειδικά ο εθνικός μας αερομεταφορέας χρεώνει €60 για κάθε έξτρα αποσκευη για αυτό προσέχετε πόσες αποσκευές θα πα΄ρετε εγώ πήγαινα διακοπές και έπερνα 1 σακο τα καλάμια 1 σακο τις στολές κατάδυσης 1 βαλίτσα τα ρούχα και 2 βαλίτσες ρούχα :shock: η γυναίκα μου με τα σημερινά δεδομένα θα έπρεπε να πληρώσουμε €180 επιπρόσθετα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

δε το γλιτωνω το 60αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα δε πειραζει χαλαλι να γινει να παμε να σηκωσουμε κανα γοφαρι .... ευχαριστω παιδια τα λεμε οταν επιστρεψω!

apsavvas

Post by apsavvas »

ακούστηκε στη περιοχή Γλυφάδας ότι κρατάνε καλά γοφάρια

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ψαρευω στο ιονιο παιδια και βασικα ΑΚΤΙΟ πρεβεζας και ΣΑΓΙΑΔΑ ηγουμενιτσας. κοιτα τι φωτο εκει που ειναι το νουμερο 6και αριστερα πολυ καλο ψαροτοπουσ με πολλα ρευματα!!!!http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... 24&bih=677

christos nic

Post by christos nic »

admin wrote:τώρα η αεροπορικές εταιρείες και ειδικά ο εθνικός μας αερομεταφορέας χρεώνει €60 για κάθε έξτρα αποσκευη για αυτό προσέχετε πόσες αποσκευές θα πα΄ρετε εγώ πήγαινα διακοπές και έπερνα 1 σακο τα καλάμια 1 σακο τις στολές κατάδυσης 1 βαλίτσα τα ρούχα και 2 βαλίτσες ρούχα :shock: η γυναίκα μου με τα σημερινά δεδομένα θα έπρεπε να πληρώσουμε €180 επιπρόσθετα
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες αλλα να ρωτησω κατι ισως γλιτωσουμε κανενα ευρω απο τις αποσκευες..
στην βαλιτσα με τα ρουχα μπορουμε να στερεωσουμαι με ελαστικους ιμαντες πχ 2 σωληνες με τα καλαμια μεσα??θεωρειτε επιπλεον αποσκευη αν το κανουμαι αυτο οι σωληνες των καλαμιων??

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

Φίλιππε και Χριστό
όταν πάω διακοπές στην Ελλάδα περνώ και εγώ ένα καλάμη του εγγλέζικου. Πιο παλιά το έβαζα σε μια σκληρή σωλήνα, δυστυχώς την τρίτη φορά μου το διαλύσανε μέσα στον ιμάντα (παρόλο που είχα τυπωμένα με μεγάλα γράμματα Fragile). Από τότε βολεύομαι με ένα τηλεσκοπικό, και τηλεσκοπική αποχή μέσα στην βαλίτσα. Όσα θα δώσετε για μεταφορικά δεν αγοράζεται τηλεσκοπικά να τα φορούν οι βαλίτσες;

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

εσυ βαλτο σε θηκη καλαμιων για ταξιδι και αν σπασει στο πληρωνουν φτανει να τους ψαλεις και κανα καντηλι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΒΙ???????????

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Ειχα και εγω αυτο το προβλημα με τα καλαμια :evil: :evil: :evil:
Ρωτησα παρα πολλους αλλα, ως συνηθως με πετουσαν ο ενας του αλλου σαν μπαλακι του Πινκ Πονκ :x :x :x :x
Τελικα τα καταφερα ομως και ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ :dance:
Μαζι με μια αποσκευη δικαιουμαστε και μια δευτερη για μεταφορα εξοπλισμου για σπορ. Οι δυο μαζι δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 23 κιλα.
Οπλα, καλαμια , μπαστουνια του γκολφ, εξοπλισμος σκι κλπ ειναι ολα σ'αυτη την κατηγορια.

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Ειχα και εγω αυτο το προβλημα με τα καλαμια :evil: :evil: :evil:
Ρωτησα παρα πολλους αλλα, ως συνηθως με πετουσαν ο ενας του αλλου σαν μπαλακι του Πινκ Πονκ :x :x :x :x
Τελικα τα καταφερα ομως και ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ :dance:
Μαζι με μια αποσκευη δικαιουμαστε και μια δευτερη για μεταφορα εξοπλισμου για σπορ. Οι δυο μαζι δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 23 κιλα.
Οπλα, καλαμια , μπαστουνια του γκολφ, εξοπλισμος σκι κλπ ειναι ολα σ'αυτη την κατηγορια.
κύριε Ευάνθη κι εγώ αυτό είχα ακουστά και τους το είπα, φαίνεται όμως πως οι ελεγκτές έκαναν μεσάνυχτα!!!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”