Δυστηχώς το θράσος και η παλαβοσύνη ορισμένων δέν έχει όρια
Δυστηχώς το θράσος και η παλαβοσύνη ορισμένων δέν έχει όρια
Με μεγάλη μου λύπη με πληροφόρισε ο φίλος και συνεργάτης ο Αντώνης Λαγουταρέλλης ότι κάποιο μέλος απο εδώ του έστειλε προσωπικό μήνυμα ' Μαζέψου στην χώρα σου να συνενοηθούμε' πραγματικά η βλακεία ορισμένων δέν έχει όρια . Προσωπικά θα ήθελα να απολογηθώ στον Αντώνη που μόλις στην δεύτερη του μερα σαν μέλος του φόρουμ ένιωσε τιο πάει να πεί Κυπριακή γαϊδουροσύνη . Το συγκεκριμένο μέλος θα το χειριστούμε η διαχείριση ανάλογα.
Re: Δυστηχώς το θράσος και η παλαβοσύνη ορισμένων δέν έχει όρια
Απορω ορισμενη ανθρωποι αν σκέφτονται πριν μιλήσουν
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience
Συρτε τον να παει, να μεινουν ατομα που μπορουν να προσφερουν και οχι να δημιουργουν προβληματα
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Εισηγούμαι να δημοσιευτεί το όνομα του και να αποκλειστεί από το φόρουμ
I live my life a breath at a time
σωστος +1000c.nadiotis wrote:Εισηγούμαι να δημοσιευτεί το όνομα του και να αποκλειστεί από το φόρουμ
-
+1c.nadiotis wrote:Εισηγούμαι να δημοσιευτεί το όνομα του και να αποκλειστεί από το φόρουμ
Πρωτα απ ολα να σας συστηθω ονομαζομαι Μανολης Βρεντζος και ειμαι κάτοικος Αθηνων.admin wrote:Με μεγάλη μου λύπη με πληροφόρισε ο φίλος και συνεργάτης ο Αντώνης Λαγουταρέλλης ότι κάποιο μέλος απο εδώ του έστειλε προσωπικό μήνυμα ' Μαζέψου στην χώρα σου να συνενοηθούμε' πραγματικά η βλακεία ορισμένων δέν έχει όρια . Προσωπικά θα ήθελα να απολογηθώ στον Αντώνη που μόλις στην δεύτερη του μερα σαν μέλος του φόρουμ ένιωσε τιο πάει να πεί Κυπριακή γαϊδουροσύνη . Το συγκεκριμένο μέλος θα το χειριστούμε η διαχείριση ανάλογα.
Με τον Αντωνη ειμαστε φιλοι και ποτε δεν φανταστηκα οτι το μυνημα που του εστειλα θα ειχε τετοιο κακο αντικτυπο.
Να σας εξηγησω τι εγινε .
Την ωρα που μιλαμε στο facebook και προσπαθουμε να συνενοηθουμε για το που θα παμε για ψαρεμα τον βλεπω να καθηστερει να απαντησει και να δημοσιευει κατι στο φορουμ εδω.Ετσι με καπως ελαφρια διαθεση εγραψα το γυρνα στην χώρα σου !!!1
Σας ζητω συγνωμη για το προβλημα που πρεκυψε .
Υ.Γ Ο Αντωνης δεν ηξερε οτι ειμαι μελος εδω
Τρελη παρεξηγηση, αλλα καλη καταληξη.
Η αλήθεια είναι αυτή ακριβώς. Ο καλός μου φίλος Μανόλης ήθελε απλά να μου κάνει μία πλάκα και σήμερα που ήμασταν μαζί στο ψάρεμα έμαθα την αλήθεια.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
τελος καλο ολα καλα καλως ορισατε και οι δυο
I live my life a breath at a time